Autoverhuur Leeds Bradford Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Leeds Bradford Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Leeds Bradford Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Leeds Bradford Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Leeds Bradford Luchthaven

Autohuur Leeds Bradford Luchthaven
Auto huren Leeds Bradford Luchthaven

Leeds Bradford International Airport (LBA) ligt 12 km ten noordwesten van Leeds stadscentrum, ten dienste van meer dan 2,7 miljoen passagiers per jaar (2010).

Vanaf het vliegveld zijn er zowel directe vluchten en chartervluchten vleugels tot ongeveer 75 bestemmingen in Noorwegen en in het buitenland. Luchtvaartmaatschappijen die vanuit Leeds Bradford Airport zijn onder andere Flybe, Jet2, KLM, Ryanair en Zweden Fly. De zes populairste bestemmingen vanaf het vliegveld in 2010 Amsterdam, Malaga, Alicante, Dublin, Mallorca en Parijs.

Leeds Bradford Airport werd geopend in 1931 en heeft een terminal. In de terminal zijn een aantal voorzieningen voor reizigers – inclusief wisselkantoor-counter, ATM, een paar winkels (Tax-free), restaurants / cafes, zakelijke faciliteiten, draadloos internet en informatiebalie.

Om naar de Leeds centrum, kan men gebruik maken van een taxi, bus of huurauto.Er zijn drie autoverhuurbedrijven bij de luchthaven – Hertz, Avis en Europcar.

Er zijn verschillende hotels in de buurt van de luchthaven, als je accommodatie. Travelogde Leeds Bradford Airport Hotel is een eenvoudig hotel, gelegen nabij het terminal gebouw.