Autoverhuur Bristol

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Bristol

Vind goedkope autoverhuur in Bristol door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Bristol. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Bristol

Autohuur Bristol
Auto huren Bristol

De haven van de stad Bristol is gelegen aan de zuidkust van Engeland (in de buurt van de grens met Wales), en heeft ongeveer 430.000 inwoners (2009). De stad is specifiek ligt aan de rivier de Avon – zoals 12 mijl naar het noorden stroomt in het Kanaal van Bristol.

Bristol is UK 8 grootste stad (door de bevolking) en een belangrijk educatief centrum met twee universiteiten. De stad is ook een belangrijk cultureel centrum voor de regio en staat bekend als een industriële stad zijn – met de productie van dergelijke vliegtuigen en glas.

Bristol heeft een aantal historische bezienswaardigheden – waaronder de oude stad met zijn smalle straatjes, het oude theater “Old Vic” in 1766, de prachtige kathedraal van Bristol van 1142 en de kerk van St. Mary Redcliffe uit de jaren 1300.Ten noorden van de oude stad “Broadmead” – dat is de stad winkelstraten. Dit is ook het grote winkelcentrum “The Mall Galleries.”

Andere populaire attracties zijn onder andere Bristol de 414 meter lange brug “Clifton Suspension Bridge” uit 1864, science center “Explore @ Bristol” – met zijn interactieve tentoonstellingen en het planetarium. De stad heeft ook een zoölogische en botanische tuin.

Bristol International Airport ligt 14 mijl ten zuidwesten van het centrum.