Autoverhuur Norwich

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Norwich

Vind goedkope autoverhuur in Norwich door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Norwich. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Norwich

Autohuur Norwich
Auto huren Norwich

Norwich is gelegen aan de rivier de Wensum in Zuidoost- Engeland – Ongeveer 30 km van de Noordzeekust.De stad heeft 135.000 inwoners (2010), en maakt deel uit van het graafschap van Norfolk.

Norwich is een weg en spoorwegknooppunt en een belangrijk commercieel en administratief centrum van de regio. De stad heeft vele mooie oude gebouwen – waaruit blijkt dat Norwich was van de 1100 tot de jaren 1800 een van de grootste en rijkste provincie van Groot-Brittannië steden.

De stad heeft meer dan 30 bewaard gebleven middeleeuwse kerken – waaronder de kathedraal van 1145 in Romaanse-Normandische stijl. Een andere toeristische attractie in de stad is het Normandische kasteel “Norwich Castle” van 1067. Tegenwoordig is het kasteel een museum en een kunstgalerie.

Andere populaire attracties zijn onder andere Norwich oude stad met geplaveide straten en musea, “Cow Tower” – een historische militaire toren uit de jaren 1300, het gebouw “Dragon Hall” van 1430 en de markt in het Stadhuis.

Norwich staat bekend als een zeer populaire winkelstad met winkels en winkelcentra, en de stad heeft ook een bruisend nachtleven met restaurants, pubs en nachtclubs.

De stad van de voetbalclub Norwich City FC spelen hun thuiswedstrijden in het stadion “Carrow Road” – die 26.000 toeschouwers houdt.

Luchthaven Norwich International Airport ligt 5,2 mijl ten noorden van het centrum gelegen.