Autoverhuur Darlington

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Darlington

Vind goedkope autoverhuur in Darlington door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Darlington. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Darlington

Autohuur Darlington
Auto huren Darlington

Darlington is een stad van ongeveer 100.000 inwoners (2010), gelegen in het graafschap Durham in Engeland, bij de rivier Skern (een zijrivier van de rivier de Tees). De afstand ten noorden van Newcastle is ongeveer. 60 km.

De stad is het meest bekend om ’s werelds eerste passagierstrein ging van hier naar Stockton-on-Tees in 1825. Bij het station Bank Top (Darlington Railway Centre en Museum) is nog steeds de motor die de eerste passagierstrein getrokken – en het is natuurlijk een populaire attractie. Ze Historische togtradisjonene karakteriseren de stad zelfs vandaag de dag, en de spoorweg workshops en andere technische industrie speelt nog steeds een belangrijke rol in de industrie.

Andere bezienswaardigheden zijn onder Darlington Raby Castle uit de jaren 1300 – een van de mooiste middeleeuwse kastelen in Engeland, gelegen in een prachtig park een paar mijl buiten Darlington stadscentrum.Buiten dat, een bezoek aan de Paddock Farm Nursery & Water Gardens aanbevelen. Het is een indrukwekkende tuin met inbegrip van tropische vogels en vissen. Het moet ook worden opgemerkt dat Darlington is een goede uitvalsbasis voor excursies naar de prachtige Tees Valley.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Durham Tees Valley Airport (voorheen Teesside Airport), gelegen op een paar mijl ten oosten van Darlington. Het is een relatief kleine luchthaven, die enkele binnenlandse routes en een aantal routes exploiteert aan geselecteerde Europese steden.

De dichtstbijzijnde grote luchthavens zijn Newcastle Airport in het noorden (67 km) en Leeds Bradford International Airport in het zuiden (95 km).