Autoverhuur Birmingham Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Birmingham Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Birmingham Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Birmingham Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Birmingham Luchthaven

Autohuur Birmingham Luchthaven
Auto huren Birmingham Luchthaven

Birmingham Airport (BHX) is de Britse 7de drukste luchthaven – ligt 10 km ten zuidoosten van Birmingham center.De luchthaven bedient ongeveer 8,5 miljoen passagiers per jaar (2010), en heeft vluchten naar zowel binnenlandse als buitenlandse.

Birmingham Airport werd geopend in 1939 en is vandaag de dag hub voor een aantal luchtvaartmaatschappijen – waaronder Flybe, Monarch, Ryanair en Thomson Airways. Vanaf het vliegveld zijn er rechtstreekse vluchten naar en in het buitenland – met inbegrip van Dubai, New York, Amsterdam en Parijs.

De luchthaven heeft goede faciliteiten voor bezoekers met gratis draadloos internet (Wi-Fi), breed scala aan winkels (inclusief duty free), snackbars, restaurants en cafes. Bovendien, postkantoor, gebedsruimte, een wisselkantoor, geldautomaten, vergader-en conferentiefaciliteiten, parkeergelegenheid en bezoekerscentrum voor toeristen.

De luchthaven is goed aangepast voor gehandicapten.

Om in het centrum van Birmingham, kan men gebruik maken van treinen (Air-Rail Link), bus, taxi of huurauto. Men vindt kantoren tot 6 gerenommeerde autoverhuurbedrijven op de luchthaven – met inbegrip van Avis, Hertz, Budget en National.

Als u accommodatie vlak bij de luchthaven, zijn er vier hotels in verschillende prijsklassen in de omgeving. Alle kamers hebben een korte afstand tot de terminal.