Autoverhuur Birmingham

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Birmingham

Vind goedkope autoverhuur in Birmingham door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Birmingham. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Birmingham

Autohuur Birmingham
Auto huren Birmingham

Birmingham is in de regio West Midlands, in het westelijke deel van het centrum van Engeland – 110 mijl ten noordwesten van Londen.Birmingham is de tweede grootste stad van Groot-Brittannië (na Londen ), en heeft ongeveer 1 miljoen inwoners.Indien er wordt geschat grootstedelijk gebied, wordt de bevolking steeds meer naar 3,6 miljoen (2010).

Birmingham is een belangrijk commercieel, industrieel en financieel centrum, en is ook bekend als een populaire tentoonstelling en conventies zijn. Birmingham is ook beroemd om zijn vele grachten, en heeft bijna 60 mijl van kanalen binnen de stadsgrenzen.

Birmingham is een kosmopolitische stad, en veel van de bewoners zijn afkomstig uit India, Pakistan of Ierland.De stad van de parade op “St. Patrick’s Day ‘is de 3e grootste ter wereld (na New York en Dublin).

Miljoenen toeristen bezoeken Birmingham elk jaar, en enkele van de meest populaire toeristische attracties in de stad zijn St. Martins Church uit de jaren na 1200, het publiek kunstgalerij “Birmingham Museum & Art Gallery” – indien deze zie de werken van Bellini en Rubens, de technologische museum “Think Tank Birmingham” stadhuis uit 1834 en “National Sealife Centre” – met zijn reusachtige zoet-en zeewateraquaria.

Daarnaast Birmingham grote winkels, en winkelcentrum Plaza de Toros is een van Europa’s grootste. Veel toeristen ook een bezoek aan de chocoladefabriek Cadburrys in de stad – waar u kunt een rondleiding krijgen.

Birmingham International Airport ligt 10 mijl ten zuidoosten van het centrum.