Autoverhuur Irland

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Irland

Vind goedkope autoverhuur in Irland door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Irland. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Irland

Autohuur Irland
Auto huren Irland

Ierland (Eire) is een groot eiland ten westen van Groot-Brittannië, en de meeste van het eiland is de Republiek met dezelfde naam. De rest – Noord-Ierland – is een deel van het Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland. Het land heeft een bevolking van 4,5 miljoen (2010) en een oppervlakte van ongeveer 70 000 km2.

De hoofdstad van Ierland is Dublin, waar ongeveer 1 miljoen inwoners heeft.Andere belangrijke steden zijn Cork (ongeveer 120.000 inwoners), Limerick (ongeveer 86 000 inwoners) en Galway (ongeveer 65 000 inwoners).

Ierland wordt gekenmerkt door een heuvelachtig landschap, met enkele bergen die kunnen oplopen tot ongeveer 1000 meter hoogte. Vanwege de grote grasvlakten genoemd Ierland vaak “het groene eiland”. Naar het westen de Atlantische Oceaan naar Ierland en in het oosten van de Ierse Zee.

Onder de bezienswaardigheden van Ierland is een verscheidenheid aan artistieke en culturele schatten – en de hoofdstad Dublin staat bekend om zijn goed bewaarde architectuur uit 1700 – en 1800, met inbegrip vanDublin Castle. Anders Dublin levendige utelivsby – beroemd om zijn vele pubs.

De belangrijkste luchthaven van Ierland is Dublin International Airport, dat is ongeveer. 12 km buiten de hoofdstad.Andere belangrijke internationale luchthavens zijn Cork Airport en Shannon Airport.