Autoverhuur Dublin

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Dublin

Vind goedkope autoverhuur in Dublin door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Dublin. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Dublin

Autohuur Dublin
Auto huren Dublin

Dublin – hoofdstad van Ierland – Lies waar de rivier de Liffey uitmondt in de Ierse Zee.De stad heeft ca.. 500.000 inwoners (2010). Het nemen van de buitenwijken, wordt de bevolking steeds twee keer (Greater Dublin). Dublin is de Republiek van de politieke, economische en culturele centrum van Ierland. Het is ook een belangrijke haven met scheepsbouw en exportactiviteiten. Een van de belangrijkste grondstoffen die uit de haven van Dublin, bier, whisky, vlees en leer. Dublin is de grootste industriële stad van Ierland, en staat vooral bekend om zijn grote brouwerijen (Guinness) en zijn whisky productie.

Een paar kilometer buiten de Dublin is ook een belangrijke haven die passagiersvervoer dient om het Verenigd Koninkrijk.

Dublin is opgericht door de Noorse Vikingen in het midden van de 800’s. Koninkrijk van Dublin werd echter verslagen door de Ieren in 1014, maar de Vikingen kwam terug en was niet uiteindelijk verslagen door de Engels in 1171.

Een van de attracties van Dublin is er veel van de historische gebouwen. De meest bekende is uit 1700 – en bevat een dergelijke Christ Church Cathedral (protestantse), die werd gebouwd door de “Norwegian” koning Sigtrygg rond het jaar 1030. Andere belangrijke kerken zijn de kathedraal van St. Patrick anglkanske uit de jaren 1200, waar de beroemde dichter Jonathan Swift is begraven. Ook de rooms-katholieke St. Mary’s Cathedral in 1825 adviseerde een bezoek.

Andere beroemde structuren omvatten Dublin Castle (gebouwd in de periode 1200’s – 1500’s) en het Europees Parlement Leinster House uit 1745. Ook Bank of Ireland (gebouwd 1729) en het presidentiële paleis in de grote en mooie Phoenix Park is een van de prachtige gebouwen van Dublin. Het Phoenix Park is de rest van een populaire dierentuin.

In 2003, Dublin een nieuwe mijlpaal als de 120-meter hoge sculptuur De Dublin Spire werd opgericht in de centrale hoofdstraat O’Connell Street. Anders is het mooi plein Merrion Square, die werd ingediend in 1762, een plaats de meeste toeristen zoeken.

Dublin is ook een zeer interessante cultuur, en instellingen zoals het Nationaal Museum, de National Gallery of Ireland en de Gemeentelijke galerie voor Moderne Kunst zijn populaire bestemmingen.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is de luchthaven van Dublin, ligt op 10 km ten noorden van de stad.