Autoverhuur Galway

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Galway

Vind goedkope autoverhuur in Galway door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Galway. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Galway

Autohuur Galway
Auto huren Galway

Galway is de hoofdstad en een belangrijke haven in de Ierse graafschap Galway. De stad ligt ten westen van gelegen Ierland op Galway Bay, specifiek op het einde van de Corrib River.Galway heeft een bevolking van ongeveer 70.000 (2010), en de industrie wordt gekenmerkt door een gediversifieerde industriële productie. Galway University College heeft een belangrijke functie als centrum voor de studie van de Gaelische taal.

In de 1500 – en 1600-eeuwse Galway speciale commerciële betrekkingen met Spanje, die nog steeds terug te vinden in een van de historische bezienswaardigheden van de stad – de Spaanse Arch Gate (1584).Byporten de resterende rest van een oude stadsmuur die ging langs de haven. Andere historische bezienswaardigheden in Galway St. Nicolaaskerk uit 1320 (oudste middeleeuwse Ierland kerk) en het kasteel Lynch’s Castle uit de jaren 1500.

Anders wordt de stad die bekend staat om zijn entertainment districten – Salt Hill. Hier vindt u een aantal hotels, cafes, arcades en nachtclubs. Bovendien het pretpark Leisureland hier, evenals een groot zoutwateraquarium. Dichtbij ligt ook het prachtige strand. Veel toeristen anders zou willen Shop Street, de belangrijkste winkelstraat van Galway straat.

Een speciale souvenir zullen velen met hem te hebben van een bezoek aan Galway, is de zogenaamde Claddagh Ring – vernoemd naar het vissersdorp Claddagh, die vandaag de dag is een van de Galway buitenwijken. Het

gevormd op het model van een bekende ring van het einde van de jaren 1600, die kan worden gekoppeld aan de stadsgeschiedenis.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Galway Airport, gelegen ca.. 10 km ten noordoosten van het centrum.