Autoverhuur Knock Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Knock Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Knock Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Knock Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Knock Luchthaven

Autohuur Knock Luchthaven
Auto huren Knock Luchthaven

Knock Airport (NOC) – of Ireland West Airport Knock, dat is de officiële naam – is gelegen aan de westkust van Ierland, 20 km ten zuidwesten van het centrum van de stad Knock.De luchthaven werd geopend in 1986 en heeft onlangs een sterke groei. Ongeveer 650.000 passagiers passeren hier jaarlijks, en Knock Airport heeft al meerdere keren uitgeroepen Ierland “Best Regional Airport”.

Verschillende goedkope vliegmaatschappijen, met inbegrip van Ryanair en Aer Lingus, heeft regelmatige vluchten van Knock Airport naar andere bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Portugal.

Om van het vliegveld naar Knock en andere steden in de regio, kan men gebruik maken van de goed ontwikkelde bus of taxi.

Degenen die willen een auto te huren in Knock Airport, kunnen zich wenden tot een van de internationale verhuurbedrijven die kantoren hebben hier – zoals Avis, Budget, Hertz, National en Europcar.

Er zijn geen hotels op het luchthaventerrein, maar het aanbod is goed in het gebied. In het terminalgebouw is er een restaurant, een cafe en een bar – en een cadeauwinkel en een internetkiosk.