Autoverhuur Shannon Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Shannon Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Shannon Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Shannon Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Shannon Luchthaven

Autohuur Shannon Luchthaven
Auto huren Shannon Luchthaven

Shannon Airport (SNN) – aangezien de Ierse naam Aerfort na Sionna – ligt aan de westkust van Ierland – met name in County Clare. De luchthaven ligt vlak naast het kleine stadje Shannon, net iets minder dan 30 km ten westen van de veel grotere stad Limerick. De luchthaven werd oorspronkelijk gebouwd als een watervliegtuig haven met een duty-free zone, die de basis vormen voor een aantal industriële ondernemingen en het vervoer gemaakt. Shannon Airport is de tweede drukste luchthaven in Ierland.Elk jaar bijna 4 miljoen passagiers onderhouden hier.

Er zijn goede busverbindingen van Shannon Airport naar verschillende Ierse steden, en bovendien is er een taxistandplaats recht op de terminal. Het is ook mogelijk een limousine huren driver, indien gewenst.

Een aantal internationale en Ierse autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd op Shannon Airport, dus het is gemakkelijk om een ​​auto te huren als je wilt. Men kan kiezen in dat geval van Avis, Budget, Dollar, Thrifty, Dooley Car Rentals, Europcar, Hertz, Ierse autoverhuur en National.

Het dichtstbijzijnde hotel is Shannon Great Southern Hotel, dat gelegen is op de luchthaven. Verder zijn er nog een aantal hotels om uit te kiezen in de directe omgeving. In de terminal zijn er diverse bars en cafes, evenals een self-service restaurant met buitenterras.

Er zijn drie winkels op de luchthaven, met inbegrip van een winkel die typisch Ierse producten verkoopt – en een tax-free afdeling.