Autoverhuur Cork Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Cork Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Cork Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Cork Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Cork Luchthaven

Autohuur Cork Luchthaven
Auto huren Cork Luchthaven

De Internationale Luchthaven Cork (ORK) – aangezien de Ierse naam Aerfort Chorcaí – is een van de drukste luchthavens van Ierland. Het ligt op 6 km ten zuiden van het centrum van de zuidelijke Ierse stad Cork, en bedient meer dan 3 miljoen passagiers per jaar.

De Ierse luchtvaartmaatschappij Aer Lingus en Aer Arann zijn twee van de grootste spelers die regelmatige vluchten van en naar de luchthaven van Cork hebben.

Cork Airport heeft directe verbindingen naar tal van bestemmingen in Ierland en Europa.Bovendien is de luchthaven basis voor vele chartervluchten.

Het is gemakkelijk om vanaf het vliegveld naar het centrum van Cork. De meest effectieve is om met de shuttlebus, die ieder half uur vertrekt. De bus stopt bij alle grote hotels. Men kan ook gebruik maken van de reguliere stadsbussen – of neem een ​​van de taxi’s die je gevoerd buiten de aankomsthal.

Als u een auto wilt huren bij Cork Airport, kan men kiezen uit een aantal bekende, internationale verhuurbedrijven – zoals Avis, Budget, Hertz, Europcar, National en Thrifty.

Het dichtstbijzijnde hotel – Radisson SAS – zich tegenover de terminal. Een nieuwe terminal werd een korte tijd geleden afgerond, en faciliteiten voor het publiek werd vervolgens sterk uitgebreid. Er zijn nu verschillende bars, restaurants en winkels om uit te kiezen – met inbegrip van een aparte sportbar met grote schermen.