Autoverhuur Bournemouth

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Bournemouth

Vind goedkope autoverhuur in Bournemouth door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Bournemouth. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Bournemouth

Autohuur Bournemouth
Auto huren Bournemouth

Bournemouth heeft 168.000 inwoners (2010), en is gelegen aan de zuidkust van Engeland – meer specifiek de Poole Bay in het graafschap Dorset. Bournemouth is een van de meest populaire toeristische bestemming in het zuiden van Engeland.De sterke toeristische focus van de stad in de laatste honderd jaar heeft de stad drastisch uitgebreid.

Bournemouth staat bekend voor het hebben van mildste klimaat van Groot-Brittannië en een aantal van de mooiste stranden van het land. Daarnaast is de stad gekenmerkt door grote groene gebieden, waar er in totaal meer dan drie miljoen pijnbomen. Verschillende parken zijn georganiseerd als prachtige tuinen, waarvan de meest populaire is de Compton Acres – gelegen net ten westen van het centrum. Desna is samengesteld uit zeven kleinere tuinen zijn georganiseerd rond elk van hun internationaal thema.

Rechts de omgeving van Bournemouth we vinden het interessant geologisch, 155 km lange kustlijn Jurrassic Coast, een UNESCO World Heritage Site.

Het belangrijkste winkelgebied van Bournemouth zijn geconcentreerd rond een paar blokken in de stad, aan beide oevers van de rivier de Bourne – vlak bij het strand. Grote winkels is ook in het grote winkelcentrum Castle Point, dat net ten noorden van de stad.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Bournemouth Airport, op 6,5 km ten noordoosten van de stad.