Autoverhuur Bournemouth Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Bournemouth Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Bournemouth Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Bournemouth Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Bournemouth Luchthaven

Autohuur Bournemouth Luchthaven
Auto huren Bournemouth Luchthaven

Bournemouth Airport (BOH) is 6,5 mijl ten noordoosten van gelegen Bournemouth center.Het is een van de meest servicegerichte luchthavens in Engeland, en is ook zeer goed geschikt voor mensen met een handicap.De luchthaven ook het huren van rolstoelen als dat nodig is.

Bournemouth Airport heeft een totaal van 1 miljoen passagiers per jaar – en heeft regelmatige vluchten naar 35 verschillende bestemmingen in Europa, Amerika en Afrika.

Op de luchthaven zijn er drie restaurants en verschillende winkels. Er zijn ook andere faciliteiten voor reizigers – inclusief gratis toegang tot internet, een wisselkantoor, een duty-free shop en informatiebalie. De dichtstbijzijnde grote hotel – De Vere Village Bournemouth Hotel – ligt op ca.. 4 km ten zuiden van de luchthaven.

Het transmissienet is goed ontwikkeld, en om van Bournemouth Airport naar het centrum, heeft u drie opties: Shuttle bus, lokale trein of taxi.

Als u een auto wilt huren in Bournemouth, er zijn 3 autoverhuurbedrijven op de luchthaven – Europcar, Hertz en National Alamo. Met onze huurauto voor vertrek naar Bournemouth, zal uw auto klaar bij aankomst op de luchthaven. De autoverhuurbedrijven zijn geopend van maandag – zaterdag. 0800 – Tijd. 1.800. Gesloten op zondag.