Autoverhuur Sunderland

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Sunderland

Vind goedkope autoverhuur in Sunderland door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Sunderland. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Sunderland

Autohuur Sunderland
Auto huren Sunderland

Sunderland is een kustplaats in het noordwesten van Engeland – In de provincie Tyne and Wear.De stad ligt 15 km ten zuidoosten van Newcastle en heeft ongeveer.185.000 inwoners (2010). Voormalig Sunderland stond bekend als een belangrijke verftsby en voor de grote kolen. De oorspronkelijke stad van Sunderland, die vertegenwoordigt het centrum van de kern, werd uitgebreid in 1974 onder de naam Stad van Sunderland, die samen ongeveer 280.000 inwoners. Stad van Sunderland omvat ook de voormalige steden Washington, Houton-le-Spring en Hetton-le-Hole.

In de wijk Monkwearmouth, nabij de monding van de rivier de Wear, is de grote St. Peter’s Church. De oudste delen zijn uit de late 600s, de jongste van de jaren 1300. Dit is ook Sunderland University. Er zijn ook verschillende interessante musea in de stad – met inbegrip van Sunderland Museum & Winter Gardens, Sunderland Glass Centre. Een populaire toeristische bestemming is ook het middeleeuwse kasteel Hylton Castle.

Er zijn ook mogelijkheden voor andere soorten activiteiten in Sunderland. Men kan bijvoorbeeld genieten van zonnige dagen in de zomermaanden op de prachtige stranden van Roker en Seaburn.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Newcastle Airport, ligt op ca.. 25 km ten noordwesten van Sunderland.