Autoverhuur York

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren York

Vind goedkope autoverhuur in York door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in York. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

York

Autohuur York
Auto huren York

York heeft ongeveer 185.000 inwoners (2010), gelegen in het noorden van Engeland.De stad bestaat al sinds de Romeinse tijd (Eboracum) – en was ook het centrum van de Viking Koninkrijk Jorvik. De laatste Viking koning van Jorvik / York Eirik Bloodaxe, die werden door het Engels verplaatst in 954

Er zijn een aantal interessante attracties in York. Delen van de oude stad zijn bewaard gebleven, en met name de smalle straat “The Shambles”, met zijn prachtige vakwerkhuizen. Anders, een van Engeland’s kathedralen hier – York Minster. Het werd gebouwd in de gotische stijl in 1220. Delen van de oude middeleeuwse stadsmuren zijn bewaard gebleven, en een aantal van de poorten. Het meest indrukwekkende van deze is genoeg “Mickelgate Bar”.

Als u zich in York, moet je ook kijken op de National Railway Museum. Waar kan een dergelijke zie de ’s werelds snelste stoomlocomotief, “The Mallard”. Het zette een snelheidsrecord in 1938 met 202 km / u, en was – met zijn aerodynamische design – lang voor zijn tijd.

De dichtstbijzijnde grote luchthaven is Leeds Bradford International Airport, gelegen ongeveer 50 mijl ten zuidwesten van York.