Autoverhuur Blackpool

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Blackpool

Vind goedkope autoverhuur in Blackpool door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Blackpool. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Blackpool

Autohuur Blackpool
Auto huren Blackpool

De badplaats Blackpool ligt in het noordwesten van Engeland op de Ierse Zee, en is onderdeel van het graafschap Lancashire.De stad heeft ongeveer 140.000 inwoners (2010), en bevindt zich op 65 km ten noordwesten van Manchester.

Blackpool is beroemd voor het zijn een populaire vakantie en badplaats en een belangrijke toeristische attractie is de 11 km lange zandstrand. Dichtbij Tower Blackpool Tower uit 1894 – die 158 meter uitstrekt boven het maaiveld. De toren is gebouwd met inspiratie van de Eiffeltoren Parijs, en op de top is een observatiedek.Aan de voet van Blackpool Tower is voorzien van een aquarium.

Een andere toeristische attracties in Blackpool pretpark is gelegen aan het strand – “Pleasure Beach Blackpool” – en wie heeft 6 miljoen bezoekers per jaar. Hier zijn een aantal achtbanen en draaimolens.

Andere populaire attracties in de stad zijn onder Stanley Park – grote park met een golfbaan, de tuinen, meer, miniatuurstad en restaurant, kunstgalerie, “Grundy Art Gallery”, Zoo Blackpool Zoo – die meer dan 1.500 dieren uit de hele wereld en “The Winter Gardens in Blackpool” – een complex met bv theaters en conferentie / concertzaal met een capaciteit voor 3000 toeschouwers.

Blackpool te bieden heeft toeristen veel winkels en een gevarieerd nachtleven met pubs, bars, nachtclubs en casino’s / gokhallen.

De luchthaven Blackpool International Airport is gelegen op 5 mijl ten zuidoosten van het centrum.