Autoverhuur Sheffield

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Sheffield

Vind goedkope autoverhuur in Sheffield door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Sheffield. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Sheffield

Autohuur Sheffield
Auto huren Sheffield

Sheffield is in Zuid-Yorkshire, en is de 4e grootste stad in Engeland.De bevolking is ongeveer 640 000 (2010) – terwijl in het Zuiden regio Yorkshire bevolking van ongeveer 1,2 miljoen.Don rivier loopt door de stad, en het heeft dit gebied zijn hier nederzettingen sinds Viking tijden.

De Sheffield is het meest bekend voor de productie van staal. Al in de jaren 1300, de eerste staalfabriek opgericht – en nog steeds hier te produceren staal. Nu zijn er speciaal staal voor messen en gereedschappen stad name is gekoppeld. Anders is er een significant reproductie Sheffield.

Belangrijkste architectonische Sheffield attractie is St. Peter en St. Paul’s Church uit 1100. Zo niet, heeft de stad een traditionele theater, dat werd opgericht in 1897 (gerestaureerd in 1990) en diverse musea.

De stad is nu een centrum voor onderwijs, en er zijn twee universiteiten hier, die heeft een totaal van 40 000 studenten: Universiteit van Sheffield en de Sheffield Hallam University.

‘S Werelds eerste voetbalclub – Sheffield FC – werd geboren in Sheffield terug in 1857. De twee meest bekende clubs in de dag Sheffield Wednesday en Sheffield United.

De dichtstbijzijnde grote luchthaven is Leeds Bradford International Airport, ligt 75 km ten noorden van Sheffield en Manchester International Airport (78 km ten westen van Sheffield).