Autoverhuur Wolverhampton

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Wolverhampton

Vind goedkope autoverhuur in Wolverhampton door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Wolverhampton. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Wolverhampton

Autohuur Wolverhampton
Auto huren Wolverhampton

Wolverhampton in de West Midlands van Engeland – 20 km ten noordwesten van Birmingham.De bevolking is ongeveer 250.000 (2010) en Wolverhampton is een van de belangrijkste steden in de traditionele kolen-en industriële wijk van de Black Country. Industriële geschiedenis District, kan men ook zien in “The Black Country Museum.”

Een van de historische bezienswaardigheden van Wolverhampton onder andere Kerk van St. Peter, die werd ingehuldigd in het jaar 994 Het huidige kerkgebouw dateert uit de jaren 1400. Anders kan men de grote pop art (van bijvoorbeeld Andy Warhol) op Wolverhampton Art Gallery. Als u geïnteresseerd bent in het historische herenhuis architectuur, is een bezoek aan Moseley Old Hall, Wightwick Manor of Boscobel House aan te bevelen. Nabij het ​​centrum is er ook een populaire Victoriaanse park – West Park – en dat is ideaal voor ontspanning en wandelingen.

Voetbal fans kunnen ook voorrang geven aan een van hun thuiswedstrijden bij te wonen bij het beroemde voetbalteam, Wolverhampton Wanderers FC (“The Wolves”).

De dichtstbijzijnde grote luchthaven is internationale luchthaven van Birmingham, dat is ongeveer. 43 km ten zuidoosten van Wolverhampton.