Autoverhuur Leicester

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Leicester

Vind goedkope autoverhuur in Leicester door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Leicester. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Leicester

Autohuur Leicester
Auto huren Leicester

Leicester is gelegen in Centraal- Engeland de rivier de Soar en behoort graafschap Leicestershire.De stad heeft ongeveer 300.000 inwoners – terwijl het grootstedelijk gebied met voorsteden hebben een bevolking van bijna 770.000 (2010).

Leicester is een van de oudste steden van Engeland, werd opgericht als een Romeins kamp in ongeveer 50 E.kr. Een belangrijke toeristische attractie in het Jodendom van de stad Wall Museum – indien deze kan zien de ruïnes van Jewry Wall – dat in zijn tijd was een Romeins badhuis.

De stad is ook bekend om zijn twee universiteiten en voetbalclub Leicester City – die hun thuiswedstrijden spelen op gridiron King Power Stadium.

Andere populaire attracties zijn onder andere Leicester Leicester Castle, Kathedraal uit 1922, de kerk van St. Mary de Castro en het National Space Centre – een van de belangrijkste toeristische attracties van Groot-Brittannië. Hier kunnen bezoekers zien exposities van ruimtevaartuigen en leer meer over ruimtevaart en astronomie. Er is ook een planetarium en een theatervoorstelling.

Ook “New Walk Museum and Art Gallery”, een bezoek waard. Het museum is gedeeltelijk tentoonstelling van twee dinosaurus skeletten en aardewerk objecten gemaakt door Picasso.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is East Midlands Airport, gelegen 30 km ten noordwesten van Leicester. Een andere optie is Birmingham Airport, gelegen 60 km ten zuidwesten van Leicester.