Autoverhuur Nottingham

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Nottingham

Vind goedkope autoverhuur in Nottingham door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Nottingham. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Nottingham

Autohuur Nottingham
Auto huren Nottingham

Nottingham ligt aan de rivier de Trent in het centrum van Engeland, en heeft ongeveer 307.000 inwoners (2010).De stad behoort tot het graafschap Nottinghamshire.

Nottingham is gelegen in Sherwood Forest, en is misschien het best bekend om zijn legende van Robin Hood. Op het oude kasteel “Nottingham Castle” is een standbeeld van het karakter, en de stad heeft een jaarlijkse Robin Hood Festival in de zomer.

Nottingham is een populaire toeristische bestemming en ontvangt ongeveer 300.000 bezoekers per jaar. Enkele van de meest populaire attracties in de stad zijn onder het historische centrum van de jaren 1300, met geplaveide straten en de Oude Markt “Old Market Square” kasteel “Nottingham Castle” – waar het goed wonen een stad Museum and Art Gallery, St. Mary’s Church uit de jaren 1400 en de oude zandstenen grotten in de “Stad van de Grotten “.

Nottingham kunnen ook toeristen grote winkels en een gevarieerd uitgaansleven. De pub “Ye Olde Trip to Jerusalem” is naar verluidt een van de oudste pubs van Engeland – die voor het eerst werd geopend in 1189.

Passagiers die reizen naar Nottingham met kinderen, een bezoek aan het pretpark “Wiel Gate Adventure Park” wordt aanbevolen.

De dichtstbijzijnde grote luchthaven is East Midlands Airport, ligt op 24 km ten zuidwesten van het stadscentrum van Nottingham.