Autoverhuur Coventry

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Coventry

Vind goedkope autoverhuur in Coventry door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Coventry. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Coventry

Autohuur Coventry
Auto huren Coventry

De stad Coventry is gelegen in de provincie en de regio West Midlands van Engeland, en heeft ongeveer 310.000 inwoners (2008).Het werd opgericht al in de 1000’s.

De stad was jarenlang het middelpunt van een uitgebreid auto-en fiets productie. De stad van de eerste auto fabriek werd opgericht in 1896. Vandaag de dag, een groot deel van de auto-industrie zich van Coventry, maar Jaguar heeft nog steeds zijn hoofdkantoor hier – en de beroemde Londense taxi’s worden nog steeds geproduceerd in Coventry (Londen Taxis International).

Een populaire attractie in Coventry weerspiegeling van de auto-geschiedenis – het Coventry Transport Museum. Hier kunnen bezoekers ervaren een grote verzameling historische modellen van het type Jaguar, Aston Martin en Lotus. Het museum heeft gratis toegang.

De meest bekende persoon die kan de geschiedenis van Coventry, de legendarische Lady Godiva, die worden gekoppeld volgens de legende, reed naakt door de stad een keer in de 1000’s. Dit moet zijn een protest tegen de hoge belastingen die haar echtgenoot, Leofric, had opgelegd bewoners. In het centrum van de stad is dan ook een standbeeld van Lady Godiva – en Godiva processie sinds het einde van de jaren 1600 was een belangrijk programmapunt kader van de jaarlijkse markt van Coventry.

Luchthaven Coventry Airport gelegen 5.6 km ten zuidoosten van de stad.Dit werd echter stopgezet in 2008, en het is onzeker of de luchthaven zal worden heropend om reguliere verkeer.

Dichtstbijzijnde grote luchthaven is Birmingham International Airport, gelegen 18 km ten noordwesten van Coventry.