Autoverhuur Schotland

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Schotland

Vind goedkope autoverhuur in Schotland door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Schotland. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Schotland

Autohuur Schotland
Auto huren Schotland

Schotland is gelegen ten noordwesten van Europa, is een gedeeltelijk zelfbestuur land met 5,2 miljoen inwoners (2011), dat deel uitmaakt van het Verenigd Koninkrijk, samen met Engeland, Wales en Noord-Ierland.

Schotland grenst aan Engeland in het zuiden door het Atlantische Oceaan in het noorden en het westen aan de Noordzee in het oosten en de Ierse Zee in het zuidwesten.Eilanden Hebriden, Shetland en Orkney Islands behoren ook tot Schotland.

Het land heeft een maritieme en gematigd klimaat, met milde winters en relatief koele zomers.

Schotland heeft zijn eigen culturele traditie, en is misschien het best bekend voor doedelzakmuziek, whisky productie als hun kostuums voor mannen – de rok-achtige kilt.

De hoofdstad van Schotland is Edinburgh, de op een na grootste stad (na Glasgow), met ongeveer 486.000 inwoners.Edinburgh ligt in het zuidoosten van Schotland aan de kust, en wordt beschouwd als een van de grootste financiële centra van Europa. De stad is bekend voor het hebben van een groot aantal bewaarde historische gebouwen, en is ook beroemd om zijn vele jaarlijkse festivals.

Glasgow is de grootste stad van Schotland, en heeft ongeveer 593.000 inwoners (2,5 miljoen in het grootstedelijk gebied). De stad ligt 82 km ten westen van Edinburgh. Andere grote steden in Schotland Dundee en Aberdeen.

Het land de belangrijkste luchthaven is de luchthaven van Edinburgh ligt op 10 km ten westen van de hoofdstad.Anders Glasgow International Airport is een van de drukste luchthavens van Schotland.

Bestemmingen