Autoverhuur Watford

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Watford

Vind goedkope autoverhuur in Watford door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Watford. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Watford

Autohuur Watford
Auto huren Watford

Watford is het administratieve centrum van de Engels graafschap Hertfordshire. De stad ligt op ongeveer 32 km ten noordwesten van het centrum van de hoofdstad van Groot-Brittannië Londen.Watford heeft een bevolking van ongeveer 80.000 (2010), en hoewel het is een aparte stad, het wordt vaak beschouwd als een buitenwijk van Londen.

Watford’s business wordt gekenmerkt door een aantal industrieën, en heeft ook een aantal internationale bedrijven hier gevestigd.

Een van de meest populaire attracties in Watford zijn de traditionele en levendige markt – Watford Market. Anders, de stad heeft verschillende musea, waaronder een aparte brand museum – “Hertfordshire Fire Museum” – en 1 km ten noorden van het centrum van de stad kunt u een bezoek “Monty Python’s Spamalot,” een theater voor Monty Python fans. Het moet worden opgemerkt dat er een aantal parken in en rond Watford – inclusief het mooie Cassiobury Park.

De dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Londen Heathrow International Airport, gelegen 36 km ten zuiden van Watford.