Autoverhuur Peterborough

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Peterborough

Vind goedkope autoverhuur in Peterborough door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Peterborough. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Peterborough

Autohuur Peterborough
Auto huren Peterborough

De stad Peterborough is gelegen in Oost- Engeland de rivier de Nene – als 30 mijl naar het noorden stroomt in de Noordzee.De stad is gelegen in het graafschap Cambridgeshire – 55 km ten noordoosten van Northampton, en 120 km ten noorden van Londen.

Peterborough heeft 173.000 inwoners (2010), en is een belangrijk centrum voor de regio met betrekking tot de handel, industrie, vervoer en cultuur.

De stad van de meest populaire toeristische attractie is Kathedraal van Peterborough van 1238 tot sennormannisk stijl – die ook een van de grootste kathedralen van Engeland.

Andere attracties van de stad zijn de archeologische site “Flag Fen” met reconstructie van ijzertijd hutten en “Peterborough Museum and Art Gallery” – een tentoonstelling van meer dan 230.000 archeologische en historische artefacten. Het museum heeft ook een kunstgalerie met tentoonstellingen van schilderijen en tekeningen uit de jaren 1600 tot vandaag.

In het dorpje Long Thorpe – ca. 3 km ten westen van Peterborough centrum – staande toren “Long Thorpe Tower” uit de jaren 1300. In de toren, kunnen bezoekers zien de bewaard gebleven muurschilderingen uit de Middeleeuwen.

Net ten noorden van het centrum (nabij de stad Stamford) is waarschijnlijk een attractie, het prachtige kasteel “Burghley House” uit 1587. Dit is een van de mooiste voorbeelden van de architectuur Engels 1500’s.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is East Midlands Airport, gelegen 98.6 km ten noordwesten van Peterborough. Andere luchthavens die een alternatief zijn Londen Stansted Airport (107 km), Londen Luton Airport (110 km) en Norwich International Airport (128 km).