Autoverhuur Cambridge

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Cambridge

Vind goedkope autoverhuur in Cambridge door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Cambridge. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Cambridge

Autohuur Cambridge
Auto huren Cambridge

Cambridge ligt op ongeveer 80 mijl ten noorden van Londen, in het Engels graafschap Cambridgeshire, waar het ook is administrasjonsby. De bevolking is ongeveer 111.000 (2010). Cambridge is een van de oudste bydannelser Engeland – die teruggaat tot de Romeinse tijd (Camboritum). Formele staat al sinds 1207.

Cambridge is vooral bekend als een traditionele universiteit, maar is ook het centrum van veel van de belangrijkste high-tech Groot-Brittannië bedrijven.

University of Cambridge bijna even oud als het centrum (dat wil zeggen van de jaren 1200), en is verdeeld in een aantal “colleges”. De meest bekende is Christ’s College, Trinity College en St. John’s College, allemaal gebouwd in de laat-gotische stijl. Universiteit omvat het Cavendish Laboratory, King’s College Chapel en de Universiteitsbibliotheek. Universiteit complex is een belangrijk en dominant onderdeel van het stedelijk landschap in Cambridge.

Er is verder een aantal architectonische, historische en culturele bezienswaardigheden in Cambridge – met inbegrip van Fitzwilliam Museum – een tentoonstelling van schilderijen en antiek, Scott Polar Instituut voor Arctisch en Antarctisch onderzoek – en een indrukwekkend museum complex in Duxford Airport. Daarin ook afdelingen American Air Museum (SMU) en het Imperial War Museum (Oorlogsmuseum).

De dichtstbijzijnde grote luchthaven is Londen Stansted Airport, ligt 47 km ten zuiden van Cambridge.