Autoverhuur Stoke

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Stoke

Vind goedkope autoverhuur in Stoke door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Stoke. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Stoke

Autohuur Stoke
Auto huren Stoke

Stoke-on-Trent (Stoke belde net in de volkstaal) is gelegen in het westelijk deel van Midden- Engeland, in het graafschap Staffordshire.Trent loopt door de stad. In 1910 Stoke samengevoegd met een aantal kleinere naburige steden (Hanley, Burslem, Longton, Tunstall en Fenton). De totale bevolking bedraagt ​​momenteel circa 240.000 (2010).

Het heeft zich ontwikkeld sommige functies tussen de zes oorspronkelijke steden. Burslem en Fenton bevatten bekend om zijn onderwijsinstellingen, terwijl Hanley is een handelsbedrijf.

Sinds de jaren 1600, is Stoke bekend om zijn aardewerk en het porselein productie. Enkele van de meest populaire toeristische attracties zijn gerelateerd aan dit deel van de geschiedenis van de stad – met inbegrip van diverse musea. Potteries Museum & Art Gallery in Hanley, terwijl Gladstone Pottery Museum in Longton. In een van de buitenwijken Stokes (Etrurië) zijn er twee punten van belang in relatie tot elkaar, Etruria Industrial Museum en de bijna 30 km lange Caldon Canal, die terug werd gebouwd in 1779.

Het moet ook worden vermeld dat er nog steeds pottenbakkerijen in Stoke-on-Trent, en een aantal van deze hebben factory outlets, die goed wordt bezocht door toeristen.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Manchester Airport, gelegen 60 km ten noorden van Stoke-on-Trent.