Autoverhuur Molde

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Molde

Vind goedkope autoverhuur in Molde door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Molde. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Molde

Autohuur Molde
Auto huren Molde

Molde is een stad en een gemeente in Romsdal Møre og Romsdal provincie, met 25 849 (2012) inwoners.De stad ligt aan de noordkant van Fannefjord en Molde Fjord, en het centrum is net ten westen van outlet Molde River’s.

De stad is de belangrijkste industriële stad in Møre og Romsdal. Het heeft ook een belangrijke voedings-en machinebouw. Molde staat bekend om zijn voetbal team, Molde FK.

Molde werd erkend als een toeristische bestemming in de jaren 1800, en het was toen het werd de bijnaam “de stad van de rozen” omwille van zijn prachtige parken en rozentuinen. Een van de meer bekende bezoekers waren Duitse keizer Wilhelm 2 die onze vakantie door in de Noorse fjorden Elk jaar vanaf de late jaren 1800 tot de Eerste Wereldoorlog. De reizen werden altijd afgesloten met een verblijf in Molde.

Molde staat bekend uitzichtpunt steenhoop, gelegen op 400 meter boven de zeespiegel en kan beklommen worden op voet op een pad dat loopt van het centrum van de stad. Andere bezienswaardigheden zijn onder het stadhuis en het standbeeld Rose Maiden, de kathedraal, Aker Stadium en Romsdal Museum. Molde is ook een goede uitvalsbasis om populaire plaatsen Trollstigen en de Troll Muur te bezoeken. De wilde en prachtige acht kilometer lange Atlantische Weg snoer tussen de eilanden op zee is niet ver van Molde. Vanuit de stad heeft uitzicht op de Molde Panorama met zijn 222 pieken. Hurtigruten haven van Molde.

Elk jaar in juli hield de Molde Jazz Festival. Het is een van de belangrijkste jazz-festivals, en is bezocht door legendes zoals Miles Davis en Bill Evans.

Molde Airport Årø, gelegen op 5 mijl ten oosten van het centrum.