Autoverhuur Karasjok

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Karasjok

Vind goedkope autoverhuur in Karasjok door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Karasjok. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Karasjok

Autohuur Karasjok
Auto huren Karasjok

Karasjok (Noord-Sami: Kárášjoga gielda) is een dorp en het land de tweede grootste gemeente per gebied. De gemeente heeft 2.733 inwoners en het dorp 1885 (2012). In het westen van de gemeente Kautokeino naar Alta in het westen, naar de Por Tana in het noorden. In het oosten grenst het aan Finland, en het is de Tana rivier die heeft gedefinieerd de grens tussen de twee landen.Het dorp ligt aan de rivier de Tana.

Veeteelt en landbouw is nog steeds de belangrijkste industrie in Karasjok, tijdens de jacht, vissen, bessen plukken en vakmanschap zijn de belangrijkste dochteronderneming bronnen. Karasjok is een belangrijk centrum voor Sami traditie en cultuur, hier is het van belang instellingen die het Parlement (Sámediggi) NRK, de Sami Collecties, Sami gespecialiseerde kliniek en Sami Art Centre. Er is ook Sami speciale bibliotheek, Noors Saami Council, Sami High School en Sami folk. Ongeveer 80% van de bevolking spreekt Sami, en zowel Sami en Noorse worden gebruikt als de administratieve taal.

Delen van Zuidoost-toendra, die aanwezig is grootste aaneengesloten natuurlijke omgeving, gelegen in Karasjok.Er zijn goede mogelijkheden voor outdoor recreatie en visserij. Toerisme in het dorp en de gemeente groeit.

Karasjok heeft een kruiskerk uit 1807. De kerk is een van de weinige houten gebouwen blijven staan ​​na een groot deel van Finnmark werd platgebrand tijdens de Tweede Wereldoorlog, en het is ook de oudste overgebleven kerk in Finnmark.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Lakselv luchthaven op 70 km afstand gelegen. Ivalo luchthaven in Finland ligt op 150 mijl van Karasjok.