Autoverhuur Andenes

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Andenes

Vind goedkope autoverhuur in Andenes door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Andenes. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Andenes

Autohuur Andenes
Auto huren Andenes

Andenes is een dorp met 2263 inwoners (2012) in Andøy gemeente in de provincie Nordland. Het is gelegen op de noordelijke punt van Andøya in Vesterålen. Andenes is een van de grootste vissersdorpen in Noord-Noorwegen, met uitgebreide het hele jaar door vissen en vis export.

Een 40 meter hoge vuurtoren uit 1859 is een belangrijke mijlpaal voor Andenes. Het dorp wordt beschermd door een golfbreker faciliteit die reeds werd gebouwd tussen 1896 en 1905, omdat de Noordelijke IJszee is sterk in.

Prachtige landschap met steile bergen en zeeën maakt Andenes een populaire badplaats gelegen aan de top van de Lofoten. Een van de meest populaire attracties in Andenes is het observeren van walvissen. In Andendes centrum is Whale Centre met een tentoonstelling over walvissen en walvis onderzoek, rondleidingen en een cafe. Dit is ook een Northern Lights Center. Er zijn verschillende accommodatie opties in beide Andenes camping, hutten en hotels.

In februari geregeld Noord-festival wilt met workshops, concerten, en vooral goede mogelijkheden om het Noorderlicht te zien. Andenes is ook de organisator van de rockfestival Rock Against Drugs. Andendes vissen festival is een andere populaire evenement.

In de zomer is er een veerverbinding tussen Andenes en Gryllefjord op Senja. Highway 82 richting het zuiden naar Risøyhamn en Sortland. Andøya Airport is in de eerste plaats militaire, maar ook civiele verkeer en dagelijkse directe vluchten naar Bodø en Tromsø.In de zomer van 2012 begon met de Noorse rechtstreekse vluchten naar Oslo.