Autoverhuur Båtsfjord

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Båtsfjord

Vind goedkope autoverhuur in Båtsfjord door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Båtsfjord. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Båtsfjord

Autohuur Båtsfjord
Auto huren Båtsfjord

Båtsfjord is een gemeente en een gemeentelijk centrum in het oosten van Finnmark gelegen aan de noordkant van het Varanger schiereiland. Het is een van de meest noordelijke gemeenten van Noorwegen. Båtsfjord hebben 2122 (2012) inwoners, alsmede alle bewoners leven in het centrum.

Er zijn verschillende verlaten vissersdorp in de gemeente vandaag voornamelijk gebruikt voor toerisme, een van hen is Makkaur 15 km buiten. Echter, vanwege de nabijheid van de Barentszzee is de belangrijkste industrie is nog steeds visserij en visverwerking, en Båtsfjord is een van de grootste vissersdorpen. Er zijn verschillende visverwerkende fabrieken in de gemeente, en in het bijzonder Batsfjord bekend om zijn productie van lodde. Op het plateau lopen de rendieren.

Het landschap van de gemeente bestaat voornamelijk uit bergen en vlakten, ligt op 400 meter. en gaat steil naar beneden naar de zee. Landschap Båtsfjord is al heel oud, omdat het werd gevormd, zelfs voordat de ijstijd. Er zijn verschillende nederzettingen en het vangen van het Stenen Tijdperk.

Een van de attracties zijn vogel Stauran bergen aan de noordkant van de baai. Het is een van Noorwegen nesten grootste, hier kunt u genieten van zeearenden en een verscheidenheid aan nestelende zeevogels.Vesterelva vervalt in Sylte Fjord is een goede rivier voor degenen die graag om te vissen op zalm. Dit jaar is het festival heet Båtsfjord de partij en van vorige week in juli, met concerten en evenementen. Hurtigruten haven in Bisho.

Båtsfjord Airport, voltooid in 1999, waar vier dagelijkse routes Widerøe. Vardo en Vadsø Airport ligt op minder dan 60 km afstand.