Autoverhuur Hammerfest

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Hammerfest

Vind goedkope autoverhuur in Hammerfest door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Hammerfest. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Hammerfest

Autohuur Hammerfest
Auto huren Hammerfest

Hammerfest is een stad en gemeente in de provincie Finnmark. Hammerfest stad heeft 7119 inwoners (2012) gelegen op Kvaløya door een brug met het vasteland. Hammerfest is de meest noordelijke stad en bevindt zich op 70 graden noord.

De visserij is de belangrijkste industrie in de stad, Hammerfest heeft een lange traditie als een service basis voor de vissersvloot in de Barentszzee. Olie en gas operaties zijn begonnen met een steeds belangrijkere rol spelen in de afgelopen jaren. Op Melkøya net aan de rand van de stad is een grote verwerkingsbedrijf dat verwerkt en koelt het gas uit de Snøhvit veld.

Hammerfest is de aanloophaven voor Hurtigruten en noordelijke kust stoomboot arriveert Hammerfest elke dag om 05.35, terwijl de zuidelijke arriveert om 11.35 uur. Arctic Cultuur, de stad nieuwe cultureel centrum, gelegen op een deel van het terrein van de oude Findus fabriek in Hammerfest. Velen komen naar de stad om te zien de middernachtzon kan worden genoten tot het einde van juli, maar de meest noordelijke stad heeft veel meer moet men missen.

Een van de attracties is de Meridian Column, opgericht in 1854 ter herdenking van de eerste internationale enquête die werd uitgevoerd door de grootte van de aarde en de vorm. Meridian is op de UNESCO-lijst van beschermd cultureel erfgoed. Reconstructie museum toont de geschiedenis rond gedwongen evacuatie en verbranding van Finnmark en Noord-Troms tot 2 Wereldoorlog en de naoorlogse wederopbouw. St. Michael’s Church is ’s werelds noordelijkste katholieke kerk. Hammerfest heeft ook een interactieve Energy Center.

Hammerfest Airport ligt aan de Vogels, ca. 30 minuten lopen van het centrum van Hammerfest.