Autoverhuur Stathelle

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Stathelle

Vind goedkope autoverhuur in Stathelle door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Stathelle. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Stathelle

Autohuur Stathelle
Auto huren Stathelle

Stathelle is een kleine stad gelegen in de gemeente Bamble in Telemark. Het ligt ongeveer 160 km ten zuiden van Oslo, gelegen tussen Langesund en Porsgrunn op E18.De stad heeft ca.. 6336 (2008) inwoners

Stathelle ligt dicht bij vele mooie natuurgebieden, zowel in het binnenland en langs de kust. Archipel in de stad en de nabijgelegen steden Langesund en Kragerø is vooral populair in de zomer voor degenen die genieten van varen en zwemmen.

Van Langesund ca. 7 km ten zuiden van Stathelle een veerboot naar Hirtshals. In Langesund een bezoek Bamble kust museum gehuisvest in een schuur bij het geluid Langesund. Coastal Museum bevat exposities over onderwerpen uit Bamble maritieme geschiedenis. Langesund bad is een traditioneel hotel aan zee met een rijke geschiedenis, terwijl bij het ​​Quality Resort & Hotel Archipel is een nieuw strand park met zwembaden en glijbanen.

Stathelle heeft een historisch centrum met houten gebouwen uit de jaren 1830, en het is een leuke ervaring om rond te lopen door de straten. Ik Main Road Strand Road, zijn er vele winkels. Downtown is ook Brotorvet Shopping Centre, die 85 verschillende winkels en eetgelegenheden.

55 km ten noordoosten van Stathelle is de dichtstbijzijnde grote luchthaven is Sandefjord Airport Torp.