Autoverhuur Florø

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Florø

Vind goedkope autoverhuur in Florø door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Florø. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Florø

Autohuur Florø
Auto huren Florø

Floro is een stad in Flora, Sunnfjord in de provincie provincie. Floro is gelegen op het puntje van het eiland Flor land tussen Botnafjorden en Solheim fjorden, en is Noorwegen westelijke stad.Het heeft 8642 (2012) inwoners.

Floro werd oorspronkelijk opgericht in 1860 als gevolg van de goed haring vissen in deze wateren, en byopprettelsen werden bepaald uit het hoogste niveau van het Parlement. Floro kreeg voor het eerst de status als een zeehaven, het is een stad met beperkte rechten. Omdat Floro was gepland als een stad en niet geleidelijk opgebouwd, zodat veel Noorse steden, straten-en wegennet is ontworpen als een stad. Beach Road is een drukke en gezellige winkelstraat en na renovatie de afgelopen jaren is geflanst. De gemeente wordt herhaaldelijk uitgeroepen tot de mooiste Township in het land en werd uitgeroepen tot “duurzame steden” in 1998.

Bedrijven in de gemeenschap zijn op export gerichte, zijn de belangrijkste industrieën visserij van zowel de visserij en de landbouw, scheepsbouw en service-industrie. Floro is ook een belangrijke supply base voor de olie-industrie en heeft een goed ontwikkelde haven. Floro is een van de eindpunten van de Hurtigruten.

Coastal Museum in de provincie bevindt zich in Floro. Het museum niet alleen om het verleden natuurlijke en culturele omstandigheden langs de kust, maar ook de hedendaagse cultuur.

Floro luchthaven ligt op 2 km ten noordoosten van de stad.