Autoverhuur Oekraïne

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Oekraïne

Vind goedkope autoverhuur in Oekraïne door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Oekraïne. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Oekraïne

Autohuur Oekraïne
Auto huren Oekraïne

Oekraïne is een land in Oost-Europa, gelegen aan de Zwarte Zee in het zuiden. Het grenst Rusland in het oosten en noordoosten, Wit-Rusland in het noordwesten, Polen, Slowakije en Hongarije in het westen, Roemenië en Moldavië in het zuidwesten.Na Rusland, Oekraïne is het grootste land op het Europese continent land heeft een bevolking van 44.457.102 (2012) inwoners en de hoofdstad is Kiev.

Oekraïne maakte deel uit van de Sovjet-Unie in 1922, maar werd weer zelfstandig toen de Sovjet-Unie uiteenviel in 1991.

In de afgelopen jaren, de toeristische sector in het land opgepakt. Hoofdstad Kiev is een prachtige stad met veel historische gebouwen en een goed bewaard gebleven stad.Andriyvsky Uzviz is de oudste straat. De geplaveide en kronkelende straat vol met straatmuzikanten, kunstenaars verkopen hun werken en kraampjes met zowel souvenirs en antiek. St. Sophia kerk is bijna 1000 jaar oud en de oudste kerk. Het werd gebouwd door Prins Yaroslav de Wijze, die begraven ligt in de kerk. St. Sophia is vernoemd naar de Hagia Sofia Istanbul en veel van de Byzantijnse architectuur.

In Tsjernobyl museum in Kiev krijgt een meer te weten over wat er is gebeurd in Tsjernobyl die tien mil buiten Kiev toen het werd getroffen door de ergste nucleaire ongeval ooit in 1986.

Twee kilometer buiten het centrum van de stad is een oorlogsmuseum. Het is het land de grootste museum en heeft meer dan 300 000 tentoonstellingen.Het museum zal voor de naziokkupasjonen, weerstand en het Battle of the Dnjepr.

In de zomer kustlijn aan de Zwarte Zee, een populaire toeristische bestemming. Crimean Peninsula heeft prachtige stranden en een aangenaam klimaat, ruige bergen, plateaus en oude ruïnes. De stad Jalta ligt in de Krim, en is het meest bekend voor conferentie van Jalta tussen Churchill, Roosevelt en Stalin drie maanden na het einde van de Tweede Wereldoorlog.

In de Karpaten, zijn er goede mogelijkheden om te skiën, wandelen, vissen en jagen.

Kiev Boryspil International Airport is de grootste luchthaven ligt 29 km ten oosten van Kiev.

Bestemmingen