Autoverhuur Roemenië

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Roemenië

Vind goedkope autoverhuur in Roemenië door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Roemenië. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Roemenië

Autohuur Roemenië
Auto huren Roemenië

Roemenië is een republiek, met 22,2 miljoen mensen (2010), gelegen in het zuidoostelijke gedeelte van Europa – in het bijzonder de Zwarte Zee.Het land heeft een gemeenschappelijke grens met Moldavië, Oekraïne, Hongarije, Servië en Bulgarije.De hoofdstad van Roemenië is Boekarest, die ongeveer 2 miljoen inwoners (2010) heeft.

Andere belangrijke steden in Roemenië Iasi (322.000 inwoners), Cluj-Napoca (318.000 inwoners), Timosoara (317.700 inwoners), Constanta (310.000 inwoners) en Craiova (303 000 inwoners).

Roemenië is een groot land met veel bergen en heeft daarom een ​​gevarieerd klimaat. Centraal gelegen het zuidelijke deel van de Karpaten – of transsilvanske De Alpen – zoals dat heet. Anders, het land is relatief heuvelachtig, met een mix van heuvels en vlakten.

Er zijn nog een aantal culturele relikwieën uit het oude Griekse bykolonier, dat is spannende attracties voor toeristen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis. De games waren de meest populaire attracties in de hoofdstad, Boekarest, bijvoorbeeld voormalige dictator Nicolae Ceausescu gigantomane Parlement Palace. Ook de Zwarte Zee kust biedt verleidelijke stranden en luxe waaronder in de stad Mangalia, die een afzonderlijk Griekse uitstraling heeft.

De belangrijkste luchthaven in Roemenië Henri Coanda International Airport, gelegen op 16 km ten noorden van het centrum van Boekarest.