Autoverhuur Belgrado

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Belgrado

Vind goedkope autoverhuur in Belgrado door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Belgrado. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Belgrado

Autohuur Belgrado
Auto huren Belgrado

Belgrado is de hoofdstad van Servië, en het land de meest dichtbevolkte stad met 1,1 miljoen inwoners (2011).Wanneer het hele grootstedelijke gebied, wordt de bevolking steeds meer tot 1,7 miljoen mensen.

Belgrado ligt in het noorden van Servië – waar de rivier de Sava uitmondt in de Donau.

De hoofdstad is het land de politieke, culturele en economische centrum en Servië centrum voor onderwijs en onderzoek – en twee universiteiten. Belgrado is ook een belangrijk verkeersknooppunt met de rivier-poort, internationale luchthaven, spoorwegen en wegen.

De stad heeft een breed scala aan attracties en historische monumenten uit verschillende tijdperken en uit verschillende culturen. Belgrade Fortress – “Kalemegdan” – gelegen in het historische centrum en is een beroemde bezienswaardigheid.Het fort is uit 1700, en tegenwoordig herbergt een historisch militair museum.

Ook de St. Sava kerk is een belangrijke toeristische attractie in Belgrado. De kerk is gelegen aan Vracarhøyden, en wordt beschouwd als een van de orthodoxe ’s werelds kerken. St. Sava kerk werd officieel geopend in 2004.

Andere bezienswaardigheden in de stad zijn De Servische Nationaal Museum – met een grote collectie schilderijen en tentoonstellingen en kunst museum “Museum of Modern Art.”

De stad heeft ook een etnografisch museum – met een rijke verzameling van kostuums, een Afrikaans museum, een natuurhistorisch museum, een militaire luchtvaart museum, een dierentuin en theaters en opera.

Belgrado biedt onderdak aan een verscheidenheid van jaarlijkse festivals – waaronder het filmfestival, internationaal theater, muziek en internationale boekenbeurs.

Luchthaven van de stad – Belgrado Airport “Nicosia Tesla” – 18 mijl ten noordwesten van het centrum gelegen.