Autoverhuur Sofia Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Sofia Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Sofia Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Sofia Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Sofia Luchthaven

Autohuur Sofia Luchthaven
Auto huren Sofia Luchthaven

Luchthaven van Sofia is de belangrijkste internationale luchthaven in Bulgarije, gelegen op ongeveer 10 km ten oosten van Sofia center.De luchthaven bedient 3,3 miljoen reizigers per jaar (2010), en is een hub voor de luchtvaartmaatschappijen Bulgarije Air, BH Air en Wizz Air. Het loopt wekelijkse directe vluchten van Sofia Airport naar populaire Europese bestemmingen, zoals Wenen, Frankfurt, München en Athene.

Luchthaven van Sofia werd volledig gerenoveerd in 2006, terwijl een nieuwe terminal gebouwd. Er is gratis pendelbus tussen twee van de luchthaven terminals.

Op de luchthaven is er veel voorzieningen voor reizigers – inclusief restaurant, cafes, winkels, kiosk, geldautomaat, wisselkantoor, postkantoor, informatiebalie, een medisch centrum en gratis draadloos internet. Op de terminal voor internationale vluchten is ook een grotere tax-free shop.

Om naar het centrum van de hoofdstad, kan men gebruik maken van bus, shuttle bus of taxi. Het is ook van plan een nieuwe metrolijn tussen het centrum en de luchthaven, en dit is bedoeld om worden afgerond in 2014.Als u een auto wilt huren in Sofia, kan het handig op te halen uw auto op de luchthaven. Hier, autoverhuur Europac, Sixt, Thrifty en keuze van hun kantoren.