Autoverhuur Sofia

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Sofia

Vind goedkope autoverhuur in Sofia door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Sofia. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Sofia

Autohuur Sofia
Auto huren Sofia

Sofia is de hoofdstad en grootste stad van Bulgarije, gelegen in Sofia vallei westen van het land – aan de voet van de berg Vitosha.Sofia heeft ongeveer 1,3 miljoen inwoners (2011), en administratieve, culturele en economische centrum van Bulgarije. Verschillende rivieren lopen door de stad – met inbegrip van Vladajska en Perlovska.

Sofia is een van de oudste hoofdsteden in Europa, en heeft een aantal historische bezienswaardigheden. Bovendien, theaters, musea en kunstgalerieën en talrijke kerken, kloosters en monumenten uit verschillende periodes.

Enkele van de meest bezochte bezienswaardigheden in Sofia Boyana Kerk uit de jaren 1200 (dat is een UNESCO World Heritage Site), Sofiamoskeen (Banya Bashi) uit 1567, Sofia Synagoge uit 1909 – dat is een van de mooiste van Europa, en Alexander Nevsky Kathedraal uit 1912 – een van de grootste orthodoxe kerken ter wereld die plaats biedt aan meer dan 5000 mensen.

Ook National Theatre “Ivan Vazov” uit 1906, een bezoek, en de National Gallery voor Buitenlandse Kunst. Passagiers die reizen naar Sofia met kinderen, moet u een uitstapje maken naar de dierentuin “Sofia Zoo” – die werd opgericht in 1888.

De internationale luchthaven Sofia ligt op 10 km ten oosten van het centrum en is de grootste in Bulgarije.