Autoverhuur New York Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren New York Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in New York Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in New York Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

New York Luchthaven

Autohuur New York Luchthaven
Auto huren New York Luchthaven

John F. Kennedy International Airport (JFK) is de grootste en belangrijkste luchthaven in de Verenigde Staten. Het is gelegen in de buurt van Jamaica New York City wijk Queens, en bedient ongeveer. 47 miljoen passagiers per jaar.Er zijn ook twee andere grote luchthavens in de New Yorkse wijk (La Guardia en Newark).

De luchthaven werd begonnen in 1942 en opengesteld voor de burgerluchtvaart in 1948. Tot de moord op president John F. Kennedy in 1963 was de officiële naam van New York International Airport. Vandaag noemen ze de luchthaven meestal korte, JFK Airport.

John F. Kennedy Airport hebben negen terminals, maar de laatste jaren, een aantal van hen af ​​en toe gesloten wegens renovatiewerkzaamheden. Dit werk is nu bijna voltooid.

Een aantal internationale luchtvaartmaatschappijen een groot aantal regelmatige vluchten naar bestemmingen over de hele wereld.

Om van de luchthaven naar de centrale delen van New York, kan men gebruik maken van de trein, metro en bus. De gewone stadsbussen en de luchthaven shuttles zijn beschikbaar. Bovendien opereert speciale pendelbussen van de luchthaven naar andere bestemmingen in Manhattan.

Anders kunt u gebruik maken van de gele taxi’s. Limousines met chauffeur is ook beschikbaar, als je wilt om geld in te steken.

Wilt u een auto te huren in New York, zijn er meer mogelijkheden op John F. Kennedy Airport. Internationale verhuurbedrijven zoals Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz en National hierin is vertegenwoordigd.

Er is maar een hotel op de luchthaven – Ramada Plaza Hotel. Er zijn echter een aantal hotels in de luchthaven gemeenschap, met inbegrip Best Western JFK Airport, Comfort Inn JFK, JFK Holiday Inn, Hilton Garden Inn en JFK Courtyard by Marriott – allemaal met gratis pendeldienst van en naar de luchthaven.

Openbare voorzieningen op het gebied van winkels, restaurants, cafes en bars zijn erg goed in alle terminals. Als u problemen ondervindt met haar voeten in deze grote luchthaven, kunt u contact opnemen met een van de vele vertegenwoordigers van hulp van de Traveler’s. Ze zijn te herkennen aan hun rode jasjes.