Autoverhuur Louisville Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Louisville Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Louisville Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Louisville Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Louisville Luchthaven

Autohuur Louisville Luchthaven
Auto huren Louisville Luchthaven

Internationale luchthaven Louisville (SDF) is gelegen in de staat Kentucky – ongeveer 12 mijl ten zuiden van het centrum van de stad Louisville.

De luchthaven werd geopend in 1941, en riep toen Standiford Field. In 1985 werd de terminal gemoderniseerd en heropend de luchthaven veranderde haar naam in de Louisville International Airport.

De luchthaven heeft ongeveer 3,4 miljoen passagiers per jaar (2011) – en 8 luchtvaartmaatschappijen hebben directe vluchten van hier naar 25 bestemmingen in de Verenigde Staten. Een aantal van de drukste routes, ga dan naar Dallas, Chicago, New York, Atlanta, Denver en Las Vegas.

Louisville Airport heeft een aantal faciliteiten voor reizigers – inclusief een goede selectie van restaurants, cafes en winkels. Daarnaast informatiebalie, internet, ATM, conferentiezalen en “Emergency Service” – indien deze kan ontvangen medische noodgevallen.

Om van Louisville International Airport naar het centrum van de stad, kan men gebruik maken van bus of taxi. Daarnaast is een aantal hotels in Louisville gratis pendelbus voor de gasten van / naar de luchthaven. Dit moet echter voor worden geregeld uit te voeren.

Als u een auto wilt huren in Louisville, heeft een aantal bekende autoverhuur bedrijven op de luchthaven haar relaties – met inbegrip van Advantage, Alamo, Avis, Hertz, Budget, Dollar, Enterprise, National en Thrifty.