Autoverhuur Orange County

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Orange County

Vind goedkope autoverhuur in Orange County door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Orange County. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Orange County

Autohuur Orange County
Auto huren Orange County

Orange County is een county in de staat Californië – en maakt deel uit van het grootstedelijk gebied rond Los Angeles. De afstand van de provinciehoofdstad van Santa Ana (ca. 340.000 mensen in 2010) naar het noordwesten Los Angeles centrum is ongeveer 50 km.Santa Ana is opgericht in 1886 en is het centrum van een wijk die van oudsher wordt gekenmerkt door uitgebreide fruitteelt. Gedurende Orange County is de thuisbasis van bijna 3 miljoen mensen.

Andere belangrijke steden in Orange County is Anaheim (340.000 inwoners), Irvine (212.000 inwoners), Huntington Beach (190.000 inwoners), Garden Grove (170.000 inwoners) en Fullerton (135.000 inwoners).

Orange County wordt beschouwd als economisch welvarend en politiek conservatieve – en nog veel meer tv-programma’s worden hier gefilmd. Een van de belangrijkste bronnen van inkomsten is de uitgebreide toestroom van toeristen.

De belangrijkste attractie van de regio is ’s werelds eerste Disneyland, gelegen aan de stad van Anaheim. Anders Orange County een lange kustlijn met uitzicht op de Stille Oceaan, waar er een aantal zeer populaire en goed bezochte stranden. De meest bekende is Newport Beach, Laguna Beach en Huntington Beach.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is John Wayne Airport, gelegen in de zuidelijke buitenwijken van Santa Ana.