Autoverhuur Salt Lake City

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Salt Lake City

Vind goedkope autoverhuur in Salt Lake City door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Salt Lake City. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Salt Lake City

Autohuur Salt Lake City
Auto huren Salt Lake City

Salt Lake City is de hoofdstad van de staat Utah, en is gelegen in de Jordaan – niet ver van het meer Great Salt Lake. De stad is gelegen in een grote vallei in de Rocky Mountains gebied – ca. 1400 m

Salt Lake City heeft een bevolking van 189.000, terwijl het grootstedelijk gebied heeft een bevolking van 1,1 miljoen (2011). Hoogste piek in het gebied is Twin Peaks – die 3454 meter meet.

Salt Lake City was gastheer van de Olympische Winterspelen in 2002. De stad is een belangrijk verkeersknooppunt en commerciële centrum, en heeft een veelzijdige industrie.

Salt Lake City werd opgericht in 1847 en is sindsdien het middelpunt van de Mormoonse kerk. Ca. 51% van de inwoners van de stad behoren tot de geloofsgemeenschap van de Mormonen en in het gebied “Temple Square” zijn een aantal toeristische attracties. Hier is een voorbeeld Salt Lake Temple, dat is Mormonisme belangrijkste tempel uit 1893, een historisch museum gewijd aan de religieuze gemeenschap als “The Mormon Tabernacle” van 1867 – de thuisbasis van de beroemde koor “Tabernacle Choir”.

Andere bezienswaardigheden in de stad zijn Stadhuis uit 1894, de overheid gebouwd staat “Utah State Capitol” uit 1912, de Schone Kunsten “Utah Museum voor Schone Kunsten” – met tentoonstellingen van nationale en internationale kunst, wetenschap, kunst en technologie museum “Leonardo” en het beeldenpark “Gilgal”.

De stad heeft verder een dierentuin, een planetarium, een militair museum en een natuurhistorisch museum.

Salt Lake City International Airport ligt 12 mijl ten westen van het centrum.