Autoverhuur Fort Lauderdale

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Fort Lauderdale

Vind goedkope autoverhuur in Fort Lauderdale door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Fort Lauderdale. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Fort Lauderdale

Autohuur Fort Lauderdale

Auto huren Fort Lauderdale

Fort Lauderdale is gelegen in de staat Florida aan de Atlantische kust – ongeveer 40 mijl ten noorden van Miami. De stad ligt in de provincie van Broward County, en heeft 165.000 inwoners (2010).

Fort Lauderdale is een belangrijke haven en vele cruiseschepen zullen hier aanleggen. De stad van de economie is gebaseerd op het toerisme, en Fort Lauderdale ontvangt meer dan 10 miljoen bezoekers per jaar.

De stad heeft prachtige stranden langs de kust. Florida heeft een tropisch klimaat met hete en vochtige zomers en milde, droge winters.

Fort Lauderdale wordt ook wel America’s Venetië vanwege de vele grachten en småsjøene stad.In de stad wolkenkrabbers, galeries, winkels, tal van nachtclubs, luxe hotels en uitgaansgelegenheden – met inbegrip van de grote arcade “The Hollywood Bingo Empire”.

Fort Lauderdale heeft ook een aantal musea – waaronder het “Museum of Art” – met een van ‘s lands grootste collecties moderne kunst. Hier kunt u ook zien prachtige beelden en een keramische collectie ontworpen door Picasso.

Andere toeristische attracties in Fort Lauderdale zijn de populair-wetenschappelijke museum “Museum of Discovery and Science” – met IMAX-theater, interactieve tentoonstellingen en vluchtsimulator, het Automobiel Museum “Fort Lauderdale Antique Car Museum” en “Stranahan House” – het oudste huis in 1901 die nu open is voor het publiek.

De stad heeft verder een populaire drive-in bioscoop, en tal van parken en recreatiegebieden.

Fort Lauderdale Hollywood International Airport ligt op 8 mijl ten zuiden van het centrum gelegen.

Menu