Autoverhuur Fort Lauderdale

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Fort Lauderdale

Vergelijk de prijzen en vind goedkope autoverhuur in Fort Lauderdale van bekende en lokale autoverhuurbedrijven. Verzekeringen en onbeperkt aantal kilometers zijn inbegrepen. Bespaar tot 70% op autoverhuur in Fort Lauderdale via ons.

Fort Lauderdale gids

Bilutleie Fort Lauderdale
Fort Lauderdale Autoverhuur

Fort Lauderdale ligt in de staat Florida aan de Atlantische kust – ongeveer 25 mijl ten noorden van Miami. De stad is gelegen in het graafschap Broward County, en heeft 165.000 inwoners (2010).

Fort Lauderdale is een belangrijke havenstad, en veel cruiseschepen meren hier aan. De economie van de stad is gebaseerd op toerisme, en Fort Lauderdale ontvangt meer dan 10 miljoen bezoekers per jaar.

De stad heeft geweldige stranden langs de hele kust. Florida heeft een tropisch klimaat met warme en vochtige zomers, en milde, droge winters.

Attracties

Fort Lauderdale wordt vaak het Venetië van de Verenigde Staten genoemd vanwege de vele kanalen en kleine meren van de stad. In het centrum van de stad zijn er wolkenkrabbers, kunstgaleries, winkels, tal van nachtclubs, luxe hotels en uitgaansgelegenheden – waaronder de grote arcade “The Hollywood Bingo Imperium”.

Fort Lauderdale heeft ook een aantal musea – waaronder hetMuseum of Art– met een van amerika’s grootste collecties moderne kunst. Hier u ook prachtige sculpturen zien, evenals een keramische collectie gemaakt door Picasso.

Andere toeristische attracties in Fort Lauderdale zijn: het populaire wetenschapsmuseum “Museum of Discovery and Science” – met IMAX-bioscoop, interactieve tentoonstellingen en vluchtsimulator, het automuseum “Fort Lauderdale Antique Car Museum” en “Stranahan House” – het oudste huis van de stad uit 1901 dat vandaag de dag open is voor het publiek. De stad heeft een populaire drive-in bioscoop, evenals vele parken en recreatiegebieden.

Boottaxi’s in Fort Lauderdale.

Verken Fort Lauderdale met autoverhuur

Velen geloven dat de Verenigde Staten is het best ervaren met de auto. Hier zijn de wegen meestal goed, is het gemakkelijk om de borden te volgen, je meestal te weten komen, en de infrastructuur rond het wegennet is uniek. Eethoeken, bezienswaardigheden, benzinestations en dergelijke zijn bijna altijd in de buurt, of dicht bij een goede weg. In Florida heb je veel om uit te kiezen als het gaat om excursies en ervaringen. Hieronder hebben we een aantal van de beste uitgezocht om aan te passen als je in Fort Lauderdale en Miami bent.

Key West staat bekend om zijn unieke en pastelkleurige nederzetting.

Key West – De archipel met De Kubus als volgende stop

Key West is het zuidelijkste punt van Amerika,en gemakkelijk te krijgen met een autoverhuur vanuit Fort Lauderdale. Het gebied staat bekend om zijn unieke en pastelkleurige gebouwen, historische bezienswaardigheden,een levendig nachtleven, geweldige stranden en een maritieme sfeer. Toch geloven velen dat de grootste ervaring in verband met Key West is de drive zelf. Bijna het hele stuk van het vasteland loopt op smalle eilanden, waar je de zee dicht bij beide zijden van de weg, en over een aantal bruggen. Key West zelf is wat je uiteindelijk in als je naar de buitenste meeste van de eilanden rijden. Daar u bijvoorbeeld de huizen bezoeken waarin president Harry Truman, en de schrijver Ernest Hemingway woonde, zonnebaden, baden, goed eten en deelnemen aan het krioelende volksleven.

  • Het is vrij nauwkeurig 200 mijl tussen Fort Lauderdale en Key West. Zonder te stoppen, zal de rit op de goede snelwegen u slechts 3 uur en 20 minuten.
in de Everglades u meer dan 30 unieke en zeldzame diersoorten ervaren.

Everglades – Nationaal Park met unieke natuurervaringen

Het Everglades National Park is het grootste subtropische gebied in de Verenigde Staten engemakkelijk te bereiken vanuit Fort Lauderdale met de auto. Daar u meer dan 30 unieke en zeldzame diersoortenzien – zoals Amerikaanse krokodil, Florida panter en zeekoeant. Dit gebeurt met ervaren gidsen,en zowel in boten, trams, auto’s en te voet, afhankelijk van welk avonturencentrum en tour u kiest. Er zijn verschillende van dergelijke centra, en de dichtstbijzijnde en gemakkelijkste wanneer u aankomt vanuit Fort Lauderdale is de Shark Valley Visitors Center.

  • Van Fort Lauderdale naar het Shark Valley Visitors Center in de Everglades, het is 63 mijl. Het hele stuk loopt op de snelweg en u zult ongeveer 1 uur en 5 minuten met autoverhuur doorbrengen.

Disneyworld, Orlando – Vier themaparken in één

Er zijn niet veel dingen die meer Amerikaans dan Disneyworld in Orlando zijn. Het pretpark bestaat eigenlijk uit vier verschillende faciliteiten. Dit zijn Magic Kingdom, Disney Animal Kingdom, Disney’s Hollywood Studios en Epcot. In totaal zijn deze parken verdeeld maar liefst 50 vierkante kilometer. Alle gebouwen en ervaringen zijn extravagant en trekken bijna 48 miljoen bezoekers per jaar. Velen kiezen voor een volledig weekend in het centrum. U verblijven in bijna 50 verschillende hotels, waarvan ongeveer 30 zijn thema in de bekende Disney geest.

  • Het is ongeveer 200 mijl van Fort Lauderdale naar Disneyworld in Orlando, en dezelfde afstand als je naar het Epcot Center rijdt. Als u zonder stop rijdt, zult u ongeveer 3 uur doorbrengen.
Disney World bevat vier verschillende parken.

Florida Oceanografisch Coastal Center

De Florida Oceanographic Coastal Center geeft de voorkeur aan oceaan onderzoekte doen – maar heeft ook een zeer goede avontuur centrum aangrenzende. Het is gelegen op Hutchinson Island buiten Stuart, een stad waar je gemakkelijk met de auto van Fort Lauderdale naar toe rijdt. De kust voor de kust van Florida heeft de grootste soortendiversiteit in de Verenigde Staten, en in dit centrum kom je in nauw contact met vele opwindende zeedieren. Dit is ook een goede plek om langs te komen als je een beetje wilt ontspannen op een van de beste stranden van Florida. Dicht bij het centrum vindt u vele goede hotels, en het strand ligt op slechts een steenworp afstand.

  • Van Fort Lauderdale naar het Florida Oceanographic Coastal Center buiten Stuart, het is ongeveer 85 mijl op de snelweg. Bij normaal verkeer duurt de rit ongeveer 1 uur en 20 minuten.
Kennedy Space Centre is ideaal als je geïnteresseerd bent in ruimtereizen en de vele geheimen van het universum.

Kennedy Space Centre

Als je geïnteresseerd bent in ruimtereizen en de vele geheimen van het universum, ligt het Kennedy Space Center midden in je tijd in Florida. De ruimtebasis heeft een eigen bezoekerscomplex waar je leren over en ervaren hoe het leven van een astronaut vervaagt. Hier ga je voor een wandeling in simulatoren demonstreren van de G-krachten die u zou worden blootgesteld aan als je aan boord van een space shuttle, u ervaren hoe NASA gaat ervan uit dat het leven op een basis op Mars zou zijn, en je zult de faciliteit zien waar de werkelijke ruimteraketten en space shuttles worden gelanceerd. Kennedy Space Centre ontvangt bijna 1,8 miljoen bezoekers per jaar en wordt beschouwd als een van de top bezienswaardigheden van Florida.

  • Van Fort Lauderdale naar het John F. Kennedy Space Center, het is 200 mijl. Zonder te stoppen, duurt de rit ongeveer 2 uur en 35 minuten.

Parkeren en verkeer met autoverhuur

Het is niet gemakkelijk om parkeren te vinden langs de straten van Fort Lauderdale en Miami, maar het is niet moeilijk om je auto geparkeerd te krijgen. Er zijn parkeergarages en grote parkeerplaatsen overal,waar de auto staat ook iets veiliger. Houd er rekening mee dat de prijzen sterk kunnen variëren, en van een paar dollar voor twee uur, tot meer dan 10 dollar voor dezelfde hoeveelheid tijd.

Net als in de meeste andere Amerikaanse steden, bijna iedereen rijdt zichzelf, in plaats van het gebruik van openbare communicatiemiddelen. Dat betekent op zijn beurt dat er heel veel verkeer kan zijn in Fort Lauderdale. Als u de snelwegen tijdens de spits gaat gebruiken, u lange rijen verwachten, en ook enkele hete automobilisten. In het algemeen moet je een beetje defensief lopen in de Verenigde Staten, en misschien vooral in Florida. Deze staat is een van de meest verkeersongevallen in de Verenigde Staten. Vergeleken met de ongevallenstatistieken voor de verschillende locaties in Florida, blijkt dat het centrum in Fort Lauderdale en Miami soms het ergst is.

Luchthaventransfers in Fort Lauderdale

Luchthaven

Fort Lauderdale-Hollywood International Airport is een van de twee luchthavens die dit deel van Florida bedienen, samen met Miami International Airport. Fort Lauderdale is een belangrijke luchthaven, met vier terminals die samen ongeveer 37 miljoen passagiers per jaar verwerken.

Alle 14 bedrijven die autoverhuur aanbieden op de luchthaven zijn verzameld in een apart centrum naast Terminal 1. Als u bij een van de andere drie terminals landt, bent u afhankelijk van de pendelbussen die naar het autoverhuurcentrum gaan. De bedrijven omvatten Avis, Hertz, Budget, Sixt en Thrifty, evenals een aantal dat de meeste mensen alleen kennen uit de Verenigde Staten.

  • De luchthaven ligt op ongeveer 4,3 mijl van het centrum van Fort Lauderdale, met een rittijd van ongeveer 15 minuten. Als uw hotel zich op het strand bevindt, moet u ongeveer 10 tot 15 minuten extra rijtijd verwachten.