Autoverhuur Orlando

 1. Home
 2. chevron_right
 3. Autoverhuur VS
 4. chevron_right
 5. Autoverhuur Orlando

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Orlando

Vergelijk de prijzen en vind goedkope autoverhuur in Orlando van bekende en lokale autoverhuurbedrijven. Verzekeringen en onbeperkt aantal kilometers zijn inbegrepen. Bespaar tot 70% op autoverhuur in Orlando via ons.

Orlando gids

Bilutleie Orlando
Orlando Autoverhuur

Orlando ligt in de Amerikaanse staat Florida,ongeveer 75 mijl ten noordoosten van Tampa. De stad zelf heeft een bevolking van ongeveer 230.000 (2010), maar als het hele grootstedelijk gebied is opgenomen, de bevolking stijgt tot meer dan 2 miljoen.

Orlando’s geschiedenis als stad gaat terug tot de jaren 1830. Het werd voor het eerst bekend onder de naam Fort Gatlin, maar werd later vernoemd naar een Amerikaanse officier die hier in 1835 door indianen werd gedood. Het huidige Orlando is een belangrijke industriële stad– maar is waarschijnlijk vooral bekend als een startpunt voor toeristen van over de hele wereld – die willen brengen met hen de vele attracties in de buurt.

Attracties

Orlando’s bezienswaardigheden worden voornamelijk geassocieerd met een aantal grote entertainment complexen, die samen meer dan 40 miljoen bezoekers per jaar aan te trekken. De stad wordt daarom vaak de“Entertainment Capital of the World” genoemd. De grootste van hen is walt Disney World Resort, gelegen ten zuidwesten van het centrum – opgericht in 1971. Het beslaat een totale oppervlakte van 120 km2, en omvat vier grote themaparken, twee waterlanden en een aantal hotels en restaurants.

In hetzelfde gebied is ook de Florida tak van het filmbedrijf Universal Studios, evenals Sea World – een keten van mariene pretparken die ook vestigingen in San Antonio en San Diego heeft. In Sea World kun je bla ervaren. dolfijnen, zeeleeuwen, orka’s en flamingo’s – evenals het scala aan activiteiten van het park met betrekking tot water.

Orlando – De entertainment hoofdstad van de wereld!

Ontdek Orlando met autoverhuur

Er is veel te doen in Orlando, vooral voor gezinnen met kinderen, of volwassenen die jong van hart zijn. Toch is het waarschijnlijk het geval dat je een beetje moe van de pretparken, en misschien krijgen om meer van Florida te zien. Met autoverhuur bereikt u steden aan beide kusten tijdens een vrij korte rit en u hebt vele natuurervaringen voor u te nemen in dit deel van de Verenigde Staten. Hieronder vindt u enkele suggesties voor het rijden routes. Lees ook onze gidsen naar Miami en Fort Lauderdale voor meer inspiratie voor autoverhuurexcursies.

Daytona Beach – hier is de Daytona 500 (NASCAR) race.

Daytona Beach – Autoracen en zwemmen

Daytona Beach is een relatief klein stadje aan de oostkust van Florida, niet ver van Orlando. Ondanks de in Amerikaanse context kleine omvang van de stad, Daytona Beach is zeer bekend. Hier wordt de beroemde Daytona 500 (NASCAR) race gehouden, en diverse andere motorsport sprints. Oorspronkelijk was het de hard-packed zand op de stranden van het gebied dat motorsport uitgegroeid tot een belangrijke activiteit in Daytona. De races gingen toen op de stranden, en mensen stroomden naar de snelheid schommels kijken. Daytona Beach is ook een zeer populair resort voor studenten op onze vakantie, maar is ook geschikt voor gezinnen die willen genieten van het zwemmen aan de kust van Florida.

 • Het is iets minder dan 60 mijl tussen Orlando en Daytona Beach. De rit duurt niet meer dan maximaal 1 uur en is ideaal voor een dagtocht als je wilt zonnebaden en zwemmen tijdens een bezoek aan Orlando.

Miami en Fort Lauderdale – De grote steden van Florida

Deze twee grote steden bevinden zich in één met elkaar, aan de kust ten zuiden van Orlando. Hier stoppen de wolkenkrabbers waar de stranden en de zee beginnen. Grote delen van de steden zijn modern en luxueus,maar u vindt er ook historische wijken met kleine huizen, villa’s, landhuizen en rustige straten aan de rand van het stadscentrum. Vooral de jachthaven en stranden van Fort Lauderdale moeten in het zonnetje worden gezet. U uren wandelen en het uitzicht bewonderen, de indrukwekkende schepen, en af en toe een duik nemen. Als u geïnteresseerd bent in kunst en cultuur, ga dan naar Las Olas Boulevard,waar u vele spannende musea, galeries en kunstcentra vindt. Onder de vele andere dingen die het ervaren waard zijn, zijn de Art Deco-wijk South Beach in Miami en de Cubaanse wijk Little Havana.

 • Van Orlando naar Fort Lauderdale, het is ongeveer 220 mijl. Zonder te stoppen duurt de rit 3 uur en 15 minuten.
 • Van Orlando naar Miami, het is ongeveer 240 mijl. De rit duurt normaal gesproken ongeveer 2 uur en 30 minuten als u rijdt zonder te stoppen langs de weg.
Het strand van Miami met de wolkenkrabbers op de achtergrond.
De zeldzame zeekoe (zeekoe) kan bijna 4,5 meter lang zijn en meer dan een halve ton wegen!

Ellie Schiller Homosassa Springs Wildlife State Park – Unieke Wildlife

Dit park is een toeristische bestemming sinds de jaren 1880. De reden is, onder andere, de diverse en unieke wilde dieren hier, evenals de fascinerende vegetatie van het park. In Homosassa Springs vindt u de zeldzame zeekoeien (zeekoe) die bijna 4,5 meter lang kunnen zijn en meer dan een halve ton kunnen wegen. Er zijn ook alligators en krokodillen, zwarte beren, otters, witstaartherten, rode lynxen en veel verschillende slangensoorten in het gebied. Daarnaast zijn er een aantal soorten die hier zijn uitges gebracht, zoals floridapanter en Afrikaanse nijlpaard. Om een kijkje te nemen in het wild, reisjes te boeken met verschillende boten of af te dalen in het onderwaterobservatorium “The Fish Bowl”.

 • Van Orlando naar het Homosassa Springs Visitor Center, het is ongeveer 90 mijl. U rijdt op de snelweg het grootste deel van het stuk, en normaal gesproken besteden ongeveer 1 uur en 30 minuten.
Begeleide vistochten kunnen worden genoten in lake Tohopekaliga.

Lake Tohopekaliga – Begeleide visreis

Gelegen net buiten Orlando in zuidelijke richting, wordt dit meer ook wel West Lake of gewoon Lake Toho genoemd. Het meer is een populaire bestemming voor mensen die ofwel wonen in Orlando of een bezoek aan de stad op vakantie. Hier ga je naar dieren in het wildkijken, wandelen in een groene omgeving of om te vissen. In meer Toho zijn er onder baars de grootte van grote kabeljauw uit de zee, en die kan wegen tot 13 kilogram. U uzelf huren, zowel een boot als een gids die u laat zien hoe u op uw baars vissen. De pakkans is erg groot. De beste plek om dit te doen is in de stad Kissimmee gelegen aan de noordkant van het meer. Als u naar Kissimmee Lakefront Park rijdt, vindt u tal van parkeerplaatsen, een bedrijf dat begeleide vistochten organiseert en een jachthaven in de buurt.

 • Van het centrum van Orlando naar Kissimmee Lakefront Park bij Lake Tohopekaliga, het is ongeveer 22 mijl. De rit duurt ongeveer 30 minuten.

Parkeren en verkeer met autoverhuur

Orlando is een van de gemakkelijkste grote steden in de Verenigde Staten om parkeergelegenheid te vinden. Hier zijn er veel parkeergelegenheid, zowel particulier gerund en in handen van de overheid, in aanvulling op een heel goede selectie van ruimtes langs de straten. Als u uw auto in een straat laat staan, moet u betalen op parkometers die op de trottoirs staan,en de prijs is relatief laag. Na 18:00 tot 08:00 de volgende ochtend, evenals op zon- en feestdagen, is parkeren op straat gratis. In de parkeergarages, de prijzen zijn iets hoger, maar het is niet ongewoon voor u te moeten betalen zo weinig als USD 2 per uur. De openbare garage faciliteiten hebben ook maximale prijzen per dag, en vaak rond de USD 15.

Rijden in Orlando is zowel gemakkelijk als een beetje kieskeurig. Het eenvoudige ding is dat de wegen goed zijn,en het is bijna onmogelijk om verkeerd te rijden omdat de wegen en kwartalen vierkant zijn. Het moeilijke ding is dat er veel verkeer op de wegen, vooral in het centrum van de stad. Dit geldt vooral wanneer u op of naast een snelweg tijdens de spits gaat. Toch is het zeldzaam dat het verkeer volledig rustig is in Orlando, en ondanks een beetje verkeer hier en daar, kom je meestal bij de snelste met een huurauto.

Het is gemakkelijk om te rijden in Orlando, maar het verkeer kan enigszins kieskeurig voelen.

Luchthaven

Er zijn drie luchthavens die het gebied Orlando is gelegen in, maar twee van deze kunnen we bijna negeren. De overgrote meerderheid van het luchtverkeer uit Europa, en ook in het binnenland in de Verenigde Staten, gaat via de belangrijkste luchthaven Orlando International Airport. Het ligt op slechts een paar kilometer ten zuidoosten van het centrum van Orlando. Er zijn directe verbindingen met bijna 140 internationale en nationale bestemmingen, waaronder veel van de grote steden van Europa. In totaal bedient Orlando International Airport ongeveer 50 miljoen passagiers per jaar.

Orlando wordt beschouwd als een van ’s werelds grootste autoverhuurmarkt,en natuurlijk vindt u een uitgebreide selectie van autoverhuurbedrijven op de luchthaven. Deze omvatten de bekendste internationale spelers zoals Hertz, Budget, Avis, National en Alamo, evenals een aantal Amerikaanse bedrijven zoals E-Z Rent A Car en Payless. Alle autoverhuurbedrijven hebben hun balies in de hoofdterminal,met gemakkelijke toegang tot de parkeerplaatsen. Op deze luchthaven u inchecken op uw vlucht op dezelfde plaats waar u de huurauto terug brengt.

 • Van Orlando International Airport naar Downtown Orlando is het ongeveer 18 kilometer. De rijtijd is normaal gesproken slechts 15 tot 20 minuten.
Orlando International Airport.