Autoverhuur San Francisco

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren San Francisco

Vind goedkope autoverhuur in San Francisco door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in San Francisco. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

San Francisco

Autohuur San Francisco

Auto huren San Francisco

San Francisco ligt op een schiereiland in de baai van San Francisco Bay aan de Stille Oceaan – in de Amerikaanse staat Californië.De stad heeft ongeveer 770.000 inwoners (2010), maar er wordt geschat de hele grootstedelijk gebied met, waaronder ook omvat Oakland en Fremont, een toename van de bevolking tot ongeveer 4,3 miljoen.

San Francisco is een van de drukste en belangrijkste havens van Noord-Amerika. Daarnaast is de stad is een commerciële en financiële centrum – en een aantal grote banken en de Stille Oceaan Stock Exchange, heeft zijn hoofdkantoor hier.

San Francisco werd opgericht door de Spanjaarden in 1776, en de stad kreeg zijn huidige naam in 1846 toen ze gevangen is. Van de ontdekking van goud in Californië in 1848 en tot de volkstelling van 1910, de bevolking nam slechts van 800 tot bijna 420.000. In 1906 een groot deel van de stad verwoest door een zware aardbeving (en de daaropvolgende brand) – maar het was relatief snel herbouwd. Ook later is de stad getroffen door grote aardbevingen – de laatste keer in 1989.

San Francisco heeft sinds de jaren 1800 is een smeltkroes van culturen, waar verschillende etnische groepen hebben hun eigen wijken met architectonische en culturele karakter. Dit komt tot uiting in de wijk namen als Chinatown, Japantown en het Quartier Latin.

Het was ook in San Francisco hippie beweging is ontstaan ​​in de late jaren 1960, en de stad heeft een reputatie voor het zijn liberaal en tolerant ten opzichte van wat anders is dan “mainstream” cultuur.

Er zijn vele spannende attracties in San Francisco. Als het gaat om gebouwen, kan de stad worden vooral geassocieerd met de 2,7 km lange brug Golden Gate, waar het werd geopend in 1937, was ‘s werelds langste hangbrug. Het is een populaire bezienswaardigheid van de stad. De Golden Gate is ook een groot fort en diverse parken, waaronder Golden Gate Park – waar ook diverse musea, een aquarium en een planetarium.

Anders Civic Center met Stadhuis wordt genoemd als een van de attracties van de stad, gelegen aan de hoofdstraat Market Street. In de buurt zijn diverse toeristische attracties van de stad – met inbegrip van het Opera House en het Auditorium (dat plaats biedt aan 10.000 mensen). Ook Art Museum “San Francisco Museum of Modern Art” (SFOMA) ligt in dit gebied. De stad van de oudste gebouw is de Spaanse missie kerk “Mission Dolores”, begonnen 1782.

Een deel van de historische haven – Fisherman’s Wharf – heeft bootverbindingen met de beroemde en beruchte Alcatraz gevangenis eiland, die vandaag de dag is het een museum.

San Francisco is gelegen in een steile en ruige terrein dat oprijst uit de Pacific Coast, waar het hoogste punt is bijna 300 m Dit heeft geleid tot een aantal verkeers-uitdagingen – en is de belangrijkste reden voor de ontwikkeling van de wereld van de beroemde tram – Cable Cars, die ook wordt beschouwd als een van de toeristische attracties van San Francisco.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is San Francisco International Airport, gelegen 20 km ten zuiden van de stad.

Menu