Autoverhuur El Paso

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur VS
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur El Paso

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren El Paso

Vind goedkope autoverhuur in El Paso door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in El Paso. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

El Paso

Autohuur El Paso
Auto huren El Paso

El Paso is gelegen op het westelijke uiteinde van Texas, in het bijzonder de Rio Grande, die de grensrivier is met Mexico.De stad heeft iets minder dan 610.000 inwoners (2010), van wie de meerderheid zijn van Spaanse (Mexicaanse) oorsprong. Verschillende bruggen over de Rio Grande aansluitende El Paso op de Mexicaanse naburige Ciudad Juárez.

De stad werd gesticht in de vroege jaren 1600, maar heeft de officiële status van stad niet ontvangen tot 1859. Samen met de stedelijke regio rond El Paso vormt een grootstedelijk gebied met een totale bevolking van bijna 750.000.

Na El Paso kreeg spoorverbinding in 1881, was de stad in een periode van sterke groei – en het is nu een belangrijk financieel en commercieel centrum met een sterke Mexicaanse sfeer. De omliggende stad is anders gekarakteriseerd door een dergelijke katoenteelt en veeteelt.

Toestroom van toeristen naar El Paso is belangrijk – en een van de attracties van de stad is een authentieke, gerestaureerde Mexicaanse stad. De stad heeft ook een aantal interessante musea – waaronder “De Centennial Museum en Chihuahuan Desert Gardens” – een cultureel en natuurhistorisch museum, “El Paso Museum of Archaeology ‘- een archeologisch museum,” El Paso Museum of History “- een historisch museum en het kunstmuseum” De El Paso Museum of Art ” . Dit laatste is in de buurt van beroemde en populaire van de stad Plaza Theater, opgericht ca. 1930. Het theater is gevestigd in een gebouw in de Spaanse geïnspireerde koloniale, beschouwd als een van El Paso de bezienswaardigheden.

Anders, El Paso gekenmerkt door een sterke militaire aanwezigheid. In en rond de stad is de grote militaire installaties, met inbegrip van Fort Bliss, die werd gebouwd in 1848 om de stad te verdedigen tegen de Apache indianen. Fort Bliss is nu een centrum voor de US Air Force, en een bemanning van ongeveer 20.000 zijn er gestationeerd. Niet ver weg, in de naburige staat van New Mexico, is de beroemde schiet de ‘White Sands Missile Range. ” Voor degenen die geïnteresseerd zijn in de militaire geschiedenis, een bezoek aan “Fort Bliss Museum & Study Center” aan te bevelen.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is El Paso International Airport, gelegen 12 km ten noordwesten van de stad.