Autoverhuur Austin

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur VS
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Austin

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Austin

Vind goedkope autoverhuur in Austin door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Austin. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Austin

Autohuur Austin
Auto huren Austin

Austin is gelegen in de zuidelijke Verenigde Staten, en is de hoofdstad van de staat Texas.De stad is gelegen in de provincie van Travis County door de rivier de Colorado River.

Austin heeft een bevolking van 820.000, terwijl het grootstedelijk gebied heeft een bevolking van ongeveer 1,8 miljoen (2010). Austin is een belangrijk cultureel en commercieel centrum voor de regio, en heeft ook een eigen universiteit – die werd opgericht in 1881.

Austin heeft drie kunstmatige meren binnen de stadsgrenzen. De meren zijn populair recreatiegebieden voor varen en zwemmen.

De stad heeft een vochtig subtropisch klimaat, met warme zomers en milde winters. De meeste neerslag valt in het voorjaar.

De stad van de hoogste gebouw is de wolkenkrabber “De Austorian” – welke maatregelen 208 meter hoog en heeft 56 verdiepingen.

Enkele van de meest populaire toeristische attracties zijn onder andere overheidsgebouw “Texas State Capitol” uit 1885, die zijn opgenomen in de roze graniet, kunstmusea “Blanton Museum of Art” en “Austin Museum of Art” en de Texas Memorial Museum – met tentoonstellingen van 5,7 miljoen objecten op het gebied van geologie, biologie en paleontologie .

Austin is anders een historisch museum, een Latijns-Amerikaanse Museum en een aantal parken en groene ruimten.Er zijn ook meer dan 50 zwembaden in Austin.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Austin Bergstrom International Airport, gelegen op 8 km ten zuidoosten van de stad.