Autoverhuur Chicago Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Chicago Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Chicago Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Chicago Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Chicago Luchthaven

Autohuur Chicago Luchthaven
Auto huren Chicago Luchthaven

Chicago O’Hare International Airport ligt 30 mijl ten noordwesten van gelegen Chicago centrum, is de stad de belangrijkste luchthaven.Dit is een van de grootste en drukste luchthavens ter wereld.

Chicago Airport werd geopend in 1955 en vandaag de dag bedient 66 miljoen passagiers per jaar (2011). De luchthaven heeft vier terminals: 1, 2, 3 en 5 Klemmen 1-3 worden gebruikt door de nationale luchtverkeer, terwijl de terminal 5 wordt gebruikt door internationale vluchten. De tram tussen de klemmen.

ongeveer 50 luchtvaartmaatschappijen hebben directe vluchten van Chicago Airport naar tal van bestemmingen in binnen-en buitenland. De luchthaven is de belangrijkste hub voor American Airlines en United Airlines. Enkele van de meest populaire Vluchten van Chicago Airport naar Londen, Frankfurt, Toronto, New York, Los Angeles, Tokio, Parijs en Mexico City.

Er zijn een aantal van de faciliteiten op de luchthaven – met inbegrip van winkels, restaurants, cafes, bars, informatiebalie, kapel, speelkamer voor de kinderen, geldautomaten, een wisselkantoor, een medisch centrum, een zakencentrum en draadloos internet.

De luchthaven is goed aangepast voor gehandicapten. Op Terminal 2, het hotel “Hilton Chicago O’Hare Airport Hotel”. Daarnaast zijn er verschillende in de directe omgeving.

Er zijn goede openbaar vervoer van de luchthaven naar het centrum van Chicago. Men kan dan kiezen om de trein, bus of taxi te gebruiken.

Veel mensen willen een auto te huren in Chicago en op de luchthaven heeft een aantal internationale autoverhuur kantoren – zoals Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz en National.