Los Angeles Autoverhuur

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Los Angeles Autoverhuur

Vergelijk de prijzen en vind goedkope autoverhuur in Los Angeles van bekende en lokale autoverhuurbedrijven. Verzekeringen en onbeperkt aantal kilometers zijn inbegrepen. Bespaar tot 70% op autoverhuur in Los Angeles via ons.

Los Angeles gids

Bilutleie Los Angeles
Los Angeles Autoverhuur

Los Angeles is de tweede grootste stad in de Verenigde Staten en ligt in het zuiden van de staat Californië – dicht bij de Stille Oceaan. De stad ligt ongeveer. 200 km ten noorden van de grens met Mexico.

Los Angeles heeft 3,8 miljoen inwoners, terwijl het grootstedelijk gebied heeft een bevolking van ongeveer 17 miljoen.

Binnen de stadsgrenzen van Los Angeles zijn verschillende onafhankelijke steden – waaronder het boekjaar 2015-16. Beverly Hills, Culver City en Santa Monica. Los Angeles is een belangrijk vervoersknooppunt en staat bekend om zijn film- en televisieproductie. De stad is ook een zeer populaire toeristische bestemming.

Attracties

Het stadsbeeld wordt gekenmerkt door brede lanen en grote parken. Ten noorden van het centrum ligt de filmstad Hollywood, waar je langs Hollywood Boulevard lopen en de met sterren bezaaide stoep Walk of Fame zien.

Andere toeristische attracties in Los Angeles zijn: Universal Studios – waar bezoekers meer kunnen leren over de filmindustrie, Science Center – met interactieve tentoonstellingen, Moca – Museum of Contemporary Art – met wisselende kunsttentoonstellingen, “Museum of Tolerance” – multimedia museum met nadruk op racisme en vooroordelen in USA evenals Griffith Park – groot park waar men ook de dierentuin “LA Zoo” kan bezoeken.

De stad heeft een natuurhistorisch museum, Afro-Amerikaans museum, aquarium, botanische tuin en prachtige kuststranden. Een nieuw openbaar museum voor hedendaagse kunst opent in 2013 in Los Angeles en zal “The Broad” heten.

Het strand van Santa Monica met pretpark op de achtergrond.

Ontdek Los Angeles met autoverhuur

Hoewel er meer dan genoeg te krijgen in Los Angeles zelf, is het een goed idee om een deel van de omgeving te krijgen, zelfs als je er bent. Je zult hier waarschijnlijk nog steeds een auto huren, dus waarom niet van de gelegenheid gebruik maken? Dit deel van Californië biedt vele pittoreske stadjes langs de kust, om nog maar te zwijgen van een grote selectie van prachtige stranden. Daarnaast is er ook in het binnenland veel te beleven. Hier zijn enkele suggesties voor het rijden routes met Los Angeles als uitgangspunt.

Houd er rekening mee dat, aangezien de stad enorm groot is in de mate, hebben we ervoor gekozen om LAX Airport te gebruiken als uitgangspunt voor informatie over kilometers en tijdgebruik.

Huntington Beach heet niet Surf City naast reden.

Huntington Beach – Surf City USA

Deze stad ligt net buiten de grens van Los Angeles, richting het zuiden richting San Diego, en aan de kust. Het wordt gekenmerkt door een 15 kilometer lang zandstrand dat langs het hele stadscentrum loopt, vandaar de cultuur die zich richt op vooral surfen. Dat surfen is een belangrijk ingrediënt wordt weerspiegeld in het feit dat je je eigen surfmusea in de stad te vinden, zijn er wereldkampioenschappen hier, en de naam van de stad zelf is gewoon Surf City. Dit heeft legendarische The Beach Boys geschreven liedjes over, en je hebt zeker gezien de stad en het strand in verschillende Hollywood-films.

  • Van LAX tot Huntington Beach, het is ongeveer 24 mijl. Je rijdt helemaal in de stad, maar normaal gesproken ben je er het snelst met de I-405 (Interstate 405). Dan is de rijtijd ongeveer 40 minuten.
Joshua Tree National Park – hier vindt u de beroemde Yucca Palm.

Joshua Tree National Park – Uniek en prachtig natuurgebied

In dit nationale park ontmoeten de twee woestijnen Mojave en Colorado. Deze bijeenkomst helpt het park een unieke plant en dieren in het wildte hebben, en een landschap dat je niet vinden. Ook hier groeit het hout dat het park zijn naam geeft. In het Latijn is de term Yucca Brevifolia, en op een dagelijkse basis kennen we het als de Yucca palm. In Joshua Tree National Park, veel van de exemplaren zijn eeuwen oud en kan oplopen tot ongeveer 2,5 meter hoog. Gasten kunnen op verschillende plaatsen in het park overnachten, of gewoon langskomen voor een dagtocht. In alle gevallen u overwegen een of meer van de bezoekerscentra in het park te bezoeken.

  • Vanaf het vliegveld in Los Angeles (LAX), het is ongeveer 145 mijl naar Joshua Tree National Park. Als u onderweg zonder stop rijdt, brengt u ongeveer 2 uur en 30 minuten door.
Disneyland ’s werelds beroemdste pretpark.

Disneyland – ’s Werelds beroemdste pretpark

Walt Disney zelf was betrokken toen zijn bedrijf Disneyland bouwde in de wijk Anaheim in Los Angeles. Het themapark is in gebruik sinds 1955 en is een van de belangrijkste bezienswaardigheden en bezienswaardigheden van de stad. Sinds de opening zijn bijna 800 miljoen mensen langsgekomen om te bezoeken. Vandaag de dag zijn het niet alleen de cartoons van de Disney Group die hier aandacht krijgen, maar ook thema’s uit onder andere de Star Wars-films. Alle activiteiten die u proberen zijn bijzonder volbracht. Hier krijg je bijvoorbeeld een reis in hyperspace met de Millenium Falcon, en de ervaring voelt bijna te realistisch. Een bezoek aan Disneyland als je in LA bent is een must, ongeacht hoe oud je bent.

  • Van LAX naar Disneyland, het is ongeveer 34 mijl en een rijtijd van ongeveer 30 minuten.
Solvang werd opgericht door Denen in 1911.

Solvang – Een klein stukje Denemarken

Het kleine stadje Solvang ligt net ten noordwesten van Santa Barbara, met slechts 5200 inwoners. Het werd opgericht in 1911 door een bende Denen, en velen die hier wonen vandaag nog steeds een sterke band met het land hun voorouders geëmigreerd uit. De taal heeft een lange weg afgelegd, en je zult mensen vinden in Solvang die Deens spreken, zij het met een sterk Amerikaans accent. De architectuur van de stad is een mix van Deense tradities,en de bouwstijl die je ziet in andere kleine steden in Californië. Net als vele andere plaatsen in de omgeving van Santa Barbara, zijn er veel wijngaarden in de buurt van Solvang, die samen met het toerisme zijn stempel op de stad. Hier u Eten Deens eten en smaakte goede Californische wijnen in dezelfde klap.

  • Van LAX naar Solvang, het is 130 mijl. Zonder te stoppen, zal de rit ongeveer 2 uur duren.
  • Als u langs de kust rijdt zijn er een aantal prachtige kleine steden geschikt voor een pauze van het rijden, en je krijgt een prachtig uitzicht op de zee op een groot deel van het stuk.

Las Vegas – Een iconische rit van LA

Het is vrij gemakkelijk om te stoppen door Las Vegas als je in Los Angeles en hebben een huurauto. Hoewel de rit langer is dan de meeste andere excursies, is het de moeite waard. De stad is volledig gebouwd met een focus op het vermaken van de bezoekers. Casino en gokken staan natuurlijk centraal, maar er is ook veel, veel meer aan de hand hier. In Vegas kun je veel wereldberoemde shows en artiesten zien, je dineren in de meest verbazingwekkende restaurants en je genieten van een luxe leven dat je nauwelijks vinden. Op de weg tussen de twee iconische steden, heb je ook veel te maken met als je tijd hebt. De route gaat door een lange lijst van bezienswaardigheden van alle soorten, zoals de Installatie Seven Magic Mountains, de Car Museum Off-Road Motorsports Hall of Fame, en ’s werelds hoogste thermometer.

  • Van LAX naar Las Vegas, het is 290 mijl. Met geen stops langs de weg, zal de rijtijd ongeveer 4 uur en 15 minuten.
Ervaar Las Vegas – de stad die nooit slaapt.
Verkeer in een deel van Los Angeles.

Parkeren en verkeer met autoverhuur

De beschikbaarheid van parkeren in de straten van Los Angeles varieert sterk afhankelijk van waar in de grote stad je bent. Op sommige plaatsen is het gratis, en op sommige plaatsen betaal je op automaten en parkometers. De meeste parkeerplaatsen langs de straten zijn beperkt in de tijd,in welk geval zal worden aangegeven. Er zijn meer dan genoeg parkeergarages en parkeergelegenheid in de open ruimte. Het is ook vaak mogelijk om de auto in een hotel te laten staan, zelfs als je er niet woont, maar dan moet je normaal gesproken een vergoeding betalen.

Het is zowel gemakkelijk als moeilijk te rijden in Los Angeles. Het moeilijke is bij voorkeur het feit dat de stad enorm groot is, zowel in het aantal inwoners als in termen van omvang. Het simpele is dat de gebouwen en straten vierkant zijn. Het is bijna onmogelijk om verkeerd te rijden als je weet waar je naartoe gaat, de bewegwijzering is goed,en het grootste deel van de infrastructuur is gepland met betrekking tot autoverkeer. Houd er echter rekening mee dat in LA niet veel mensen gebruik maken van openbare communicatiemiddelen. De overgrote meerderheid rijdt een auto, dat is waarom er vaak zwaar verkeer, vooral op de snelweg (Snelweg en Snelweg).

Luchthaven

Er zijn verschillende luchthavens die Los Angeles en de omgeving, maar de overgrote meerderheid van het verkeer passeert Los Angeles International Airport, meestal afgekort LAX. Het is LAX je aankomt als je aankomt op een internationale vlucht, en meestal zelfs als je vliegt van ergens anders in de Verenigde Staten.

LAX is een van de meest overbelaste luchthavens in de wereld.

LAX wordt beschouwd als de derde meest drukke luchthaven in de wereld, met bijna 90 miljoen passagiers per jaar. Het heeft een totaal van 9 terminals, en wordt vaak beschreven als heel stressvol. Tegelijkertijd is het ook zeer centraal gelegen, met een relatief korte afstand naar plaatsen als Beverly Hills, Malibu, Santa Monica en Hollywood.

De kantoren van de autoverhuurbedrijven bevinden zich buiten de terminalgebouwen. Gasten kunnen er komen met hun eigen pendelbussen die u ophalen buiten het terminalgebouw waar u aankomt. De bussen zijn gemarkeerd in relatie tot welk bedrijf een auto te huren van. Vanaf vandaag zijn er 13 internationale en Amerikaanse bedrijven die autoverhuur aanbieden op LAX.

  • Van LAX naar Hollywood, het is ongeveer 38 kilometer als je de snelste weg rijdt, en de rijtijd zal ongeveer 30 minuten zijn.
  • Van LAX naar Santa Monica, het is ongeveer 11 mijl en een rijtijd van ongeveer 20 minuten.
  • Van LAX naar Malibu Beach, het is ongeveer 17 mijl en een rijtijd van ongeveer 35 minuten.
  • Van LAX naar Beverly Hills, het is ongeveer 12 mijl, en een rijtijd van ongeveer 25 minuten.