Autoverhuur Los Angeles

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Los Angeles

Vind goedkope autoverhuur in Los Angeles door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Los Angeles. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Los Angeles

Autohuur Los Angeles

Auto huren Los Angeles

Los Angeles is de tweede grootste stad van Amerika, en ligt ten zuiden van de staat Californië – in de buurt van de Stille Oceaan. De stad is ongeveer. 200 km ten noorden van de grens met Mexico.

Los Angeles heeft 3,8 miljoen inwoners, terwijl het grootstedelijk gebied heeft een bevolking van ongeveer 17 miljoen.

Binnen de stadsgrenzen van Los Angeles, verschillende onafhankelijke steden – waaronder Beverly Hills, Culver City en Santa Monica. Los Angeles is een belangrijk verkeersknooppunt en staat bekend om zijn film-en televisieproductie. De stad is ook een zeer populaire toeristische bestemming.

Het stadsbeeld wordt gekenmerkt door brede boulevards en grote parken. Ten noorden van het centrum van Hollywood film stad, waar u kunt wandelen langs Hollywood Boulevard en zie de stjernebelagte stoep “Walk of Fame”.

Andere toeristische attracties in Los Angeles onder meer Universal Studios – waar bezoekers kunnen leren meer over de filmindustrie, het Science Center – met interactieve tentoonstellingen, MOCA – Museum voor Hedendaagse Kunst – met wisselende tentoonstellingen, “Museum of Tolerance” – multimediaal museum gericht op racisme en vooroordelen in de Verenigde Staten en Griffith Park – grote park, waar u kunt ook een bezoek brengen de dierentuin “LA Zoo”.

De stad heeft anders Museum of Natural History, Afro-Amerikaans museum, aquarium, botanische tuinen en prachtige stranden langs de kust.

Een nieuwe openbare museum voor hedendaagse kunst geopend in 2013 in Los Angeles, en zal worden genoemd “The Broad.”

De stad van de belangrijkste luchthaven – Los Angeles International Airport – ligt 30 mijl ten zuidwesten van het centrum.

Menu